In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Consultant

421 Stockholm

421 är ett nischat managementkonsultbolag som leder komplexa förändringsprojekt inom finans och fintech. Hos oss landar du i en snabbväxande och dynamisk miljö där karriärs- och kompetensutveckling prioriteras. Genom tydlig karriärstrappa och genomtänkt mentorsstruktur utvecklar vi 421 tillsammans.

Vi söker dig med
  • Något eller några års relevant arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet från finansbranschen, konsultbolag eller motsvarande
  • Akademisk examen inom ekonomi, IT eller motsvarande
Vi ser att du
  • Har ett stort intresse för den finansiella branschen
  • Har relevanta tankar och idéer om de utmaningar branschen står inför
  • Tacklar projekt och arbetsuppgifter på ett prestigelöst vis
  • Brinner för att engagera och lyfta dina arbetskollegor
Om du är den vi söker kommer det att finnas alla möjligheter till en snabb och rolig utvecklingsresa tillsammans med oss. Vi har ett tydligt och etablerat karriärprogram för att säkerställa att våra medarbetare når dit de vill -såväl kompetens som karriärmässigt.

Du söker
421 präglas av öppenhet och sammanhållning. Hos oss får du utlopp för ditt engagemang, ditt intresse för affärsutveckling och din vilja att utvecklas. Öppenhet och högt till tak är grundläggande liksom en platt, inkluderande struktur. Vi går nu in i en expansiv fas där möjlighet ges att vara en del av en resa. Vi satsar på utbildning och utveckling av våra medarbetare, och engagerar oss i varje individ. Vi vet också att man behöver göra mer än att arbeta för att må bra, och prioriterar balans i livet. Välmående och framgång går hand i hand och för oss.

Välkommen till 421!

Källa:

119 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten