In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Servicetekniker till vår serviceorganisation i region Södra Mälardalen

4evergreen Västmanland

4evergreen är ett framgångsrikt företag som inriktar sig på vatten- och avloppsrening för såväl enskilda hushåll som större samhällen och industrier. I Sverige finns det över en miljon avlopp och en stor andel måste bytas eftersom de är underkända. Marknaden för 4evergreens miljöförbättrande produkter och etablerade varumärke är därmed stor.

Vi behöver nu förstärka vår framgångsrika verksamhet med ytterligare en servicetekniker!

Som Servicetekniker hos 4evergreen kommer du att utföra besiktningskontroller, serviceunderhåll, provtagningar och optimeringar av våra minireningsverk BioCleaner, kompaktfilter BIOROCK samt dricksvattenrening. Dina uppdrag sträcker sig framförallt runt Södra Mälardalen men det förekommer även uppdrag på andra håll i Sverige. I rollen ingår att bygga långsiktiga relationer med såväl kunder som samarbetspartners.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
 • Besiktningar på förekommande anläggningar
 • Serviceunderhåll
 • Provtagningar av dricks- och avloppsvatten
 • Teknisk rådgivning och support
 • Underhålla befintliga kundrelationer med samarbetspartners
 • Registrering av utförda arbeten i servicesystem
 • Planering av uppdrag
Du gör dagliga resor till olika uppdrag som normalt är upp till 5 st. om dagen. Resor med övernattningar ingår i tjänsten. Support och problemlösning är en stor del av arbetsuppgifterna. I arbetet ingår även att föra servicerapporter, rapportera i vårt servicesystem samt handlägga reservdelsärenden.

Du utgår hemifrån och får vi önska tror vi att du bor söder om Mälardalen.

Kvalifikationer
 • Erfarenhet som resande servicetekniker där kunskap/erfarenhet av branschen är ett plus
 • Erfarenhet inom VVS, fastighetsteknik, avlopp, rör, gräv eller vatten är meriterande
 • El-kunskap är meriterande
 • Flytande svenska i tal och skrift
 • Är strukturerad och kan planera rutter och arbetsuppdrag
 • B-körkort är ett krav
Du måste inte ha all teknisk kunskap på plats när du börjar - din kompetens inom service är viktigare än teknikkunskapen inom vårt område. Tjänsten kan även passa dig som söker nya utmaningar, vi ser till att du erhåller rätt kompetens genom vårt interna utbildningsprogram för de produkter och tjänster vi tillhandahåller.

Som person är du strukturerad, självgående och initiativrik. Du är social och har lätt för att skapa en god relation med alla möjliga kunder. Vidare ser vi att du är resultatorienterad, ihärdig och tålmodig.

Lätt för att lära ny teknik, lyhörd och problemlösning är nyckelord för dig och din roll.

Vi erbjuder

På 4evergreen råder det lilla företagets miljö med korta beslutsvägar, mycket inflytande och en stor frihet att söka din väg till målen som du satt upp tillsammans med din chef.

I denna roll erbjuds du ett arbete med modern och miljöförbättrande teknik, möten med drivna och framåt individer i omväxlande branscher och platser; du får besöka allt från det enskilda torpet till det fina ölbryggeriet.

Information och ansökan

Är du redo för ditt nästa steg? Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt, dock senast 2019-11-08. Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar via e-post.

För frågor rörande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Christoffer Hällefors; christoffer.hallefors@roirekrytering.se

Källa:

227 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten