In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

EKONOMIKOORDINATOR TILL LÅNGT UPPDRAG

A-Finance Göteborg

Vill du arbeta på en ekonomiavdelning i en bred och utåtriktad roll? Just nu söker vi en ekonomikoordinator till ett bolag beläget i härliga Krokslätt. Denna möjlighet är ett vikariat till och med september 2020 och du blir en del av en ekonomiavdelning på totalt 6 personer och en nytänkande organisation med dryga 90, för dig, nya kollegor. Vår samarbetspartner önskar starta uppdraget så snart som möjligt, för att på så vis skapa goda förusättningar med en lång upplärningsperiod.

Rollen och dina arbetsuppgifter:
I rollen som ekonomikoordinator ligger ditt största fokus på fakturaflödet. Du styr upp och planerar månaden för att samtliga arbetsmoment blir genomförda på rätt vis, i rätt tid.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat innebära:
  • Fakturering
  • Påminnelsehantering
  • Inkassoärenden
  • Godkännande av leverantörsfakturor
  • Vara behjälplig gentemot övriga avdelningar vid frågor och funderingar
Bakgrund:
För att lyckas i rollen som ekonomikoordinator tror vi att du har tidigare erfarenhet som ekonomiassistent eller ekonom. Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomiområdet. Har du erfarenhet av Fortnox är detta meriterande, men inget krav.

Vi söker dig som....
...är noggrann och ordningsam. Då positionen som ekonomikoordinator är en mycket viktig roll i bolaget är det en förutsättning att du trivs med stort eget ansvar. Du är duktig på att samarbeta med andra och uppskattar att kunna bolla funderingar och idéer med dina kollegor. Viktigt är också att du är social och service minded, då organisationen ofta vänder sig till dig som ekonomikoordinator vid frågor och funderingar. Då stor del av faktureringen görs under de två första dagarna i ny månad är det viktigt att du är flexibel med din arbetstid under denna period.

Missa inte denna möjlighet! Vid frågor och funderigar, vänligen kontakta Lisa Andersson. Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt
Lisa Andersson, lisa.andersson@afinance.se, 0729828200

Källa:

116 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten