In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Financial Accountant till centralt beläget bolag i Göteborg

A-Finance Göteborg

Arbetsbeskrivning
Till vår kund inom logistikbranschen söker vi nu en Financial Accountant. Bolaget är beläget i centrala Göteborg och vi söker dig som är tillgänglig i närtid för nytt uppdrag, men som på sikt är intresserad av en tillsvidareanställning. Totalt på ekonomiavdelningen är man idag ca. 25 personer, men du kommer blir en del av och arbeta närmst redovisningsgruppen som idag består av 4 personer. Rapportering sker till bolagets redovisningschef.

I rollen som Financial Accountant kommer du, tillsammans med en kollega, ansvara för redovisningen i två bolag. Detta innebär arbete med månadsbokslut, kvartalsbokslut, årsbokslut, rapportering samt att vara delaktig i budgetprocessen.

Utbildning
Eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning.

Erfarenhet
Vi söker dig med 3-5 års erfarenhet av redovisningsarbete där du arbetat i en liknande roll. För att lyckas i rollen bör du ha erfarenhet av självständiga månadsbokslut och rapportering, men du behöver inte vara självgående i årsboksluten då möjligheten att lära sig detta på plats finns! Du har god vana av att arbeta på engelska och i internationella organisationer.

Personliga kvalifikationer
För att trivas på detta bolag och i redovisningsgruppen är du som person lättsam och flexibel. Du fungerar väl i en miljö där det händer mycket och även om du är trygg i din roll som ekonom trivs du i ett klimat där man gärna får ställa frågor. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra och komma in i nya gruppkonstellationer.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan snarast! Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

Startdatum
Gärna så snart som möjligt, men efter överenskommelse.

Källa:

258 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten