In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

REDOVISNINGSEKONOM TILL BOLAG MED KONTOR PÅ HISINGEN

A-Finance Göteborg

För kunds räkning söker vi nu en redovisningsekonom till ett bolag med kontor på Hisingen, med start så snart som möjligt. Denna möjlighet är ett konsultuppdrag under de första sex månaderna, för att sedan övergå i en anställning direkt hos bolaget förutsatt att allt rullar på bra.

Arbetsuppgifter:
Som redovisningsekonom kommer du främst arbeta med kund- och leverantörsreskontra, kontoavstämningar, moms- och skattedeklarationer, avstämning av skatt och sociala avgifter, in- och utbetalningar samt vara behjälplig vid likvididetsplanering och månadsbokslut. På sikt kan rollen komma att utvecklas mot en bredare roll, med fler ansvarsområden.

Bakgrund:
Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt några års erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter. Du har goda redovisningskunskaper och det är mycket meriterande om du tidigare har erfarenhet av arbete i SAP. Vidare bör du ha arbetat med moms- och skattedeklartioner. Du behärskar Excel och övriga Office-program på ett bra sätt.

Profil:
För att lyckas i rollen som redovisningsekonom bör du vara noggrann, självgående, prestigelös och stresstålig. Du arbetar på ett strukturerat sätt och har en mycket god samarbetsförmåga med ditt team så väl som med andra personer i organisationen. Du är van att arbeta mot deadlines och planerar ditt arbete därefter.

Låter detta som en roll för dig? Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, så vänta inte med att skicka in din ansökan (CV + personligt brev). Vid frågor, varmt välkommen att kontakta Lisa Andersson.

Kontakt
Lisa Andersson, lisa.andersson@afinance.se, 0729828200

Källa:

116 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten