In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Processoperatör - Pannskötare

Aak Sweden Ab Blekinge

Vi söker nu en Processoperatör - Pannskötare till Ångcentralen i Karlshamn
För att bibehålla vår ledande position inom vegetabiliska oljor är vi ständigt på jakt efter välutbildade, innovativa, kompetenta, engagerade och omsorgsfulla medarbetare. Vi erbjuder stimulerande internationella karriärmöjligheter på alla nivåer inom produktion, försäljning, kundinnovation och stödfunktioner i fler än 25 länder.

AAK:s arbete är uppbyggt kring våra kunders verksamheter och vi tror starkt på långsiktiga och starka relationer. Genom vårt unika utvecklingsarbete arbetar vi i nära samarbete med våra kunder för att utveckla lösningar som uppfyller kundspecifika behov.

Vår anläggning i Karlshamn är en multifabrik. Här finns företagets alla verksamhetsområden representerade. Svenskodlad raps är en viktig råvara medan ett stort antal olika vegetabiliska fetter skeppas direkt till fabriken i Karlshamn från odlarländerna i Europa, Asien, Afrika och Amerika. Norden är en viktig hemmamarknad medan specialprodukter exporteras från Karlshamn över hela världen.

Om tjänsten
Inom avdelningen Driftshjälpmedel ingår Ångcentralen och Reningsverket. Ångcentralen ansvarar för att försörja produktionsanläggningen i Karlshamn med all media såsom ånga tryckluft, kylvatten,stadsvatten, hetvatten,kvävgas och fjärrvärme.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är drift och övervakning av vår panncentral med kringliggande supportsystem.Vi har en flexibel panncentral med 4 pannor där huvudpannan eldas med träpellets och övriga pannor kan eldas med bioolja /gasol/eldningsolja eller el, så optimering och styrning är en del av det dagliga arbetet för att uppnå en så effektiv drift som möjligt både miljömässigt och kostnadsmässigt.Installerad effekt är ca 80 MW.

I rollen som processoperatör väljer du bränsle efter dags
  • eller timpris då vi är kopplade mot spotprismarknaden. Tjänsten innebär ett nära samarbete mellanSkiftchef och operatör i reningsverk och även med vår underhållsorganisation.
Då du blir ansvarig pannskötare på ditt skift ställs höga krav på förmåga till felsökning och problemlösning vid behov.Du blir en viktig del i teamet och en förutsättning för att nå avdelningens mål.

Din placeringsort kommer att vara i Karlshamn och du kommer rapportera till chefen för Driftshjälpmedel. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetstidens förläggning är 6-skift.

Vem är du?
Erfarenhetsbakgrund:
Vi söker dig som har enpannskötarutbildning eller motsvarande tekniskkompetens inom relevant område.För att lyckas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet från arbetesom operatör inomprocess- eller tillverkningsindustri.

Innehar du godkänd panncertifiering är detta mycket meriterande.

Vi önskar även att du har erfarenhet av att arbeta i affärssystem, gärna SAP.

Personliga förmågor:
Du har en vilja att utveckla både dig själv och vår process. Som person tar du stort ansvar för vad du presterar och du är driven i ditt arbetssätt. Bland personliga egenskaper värdesätter vi att du är noggrann, har förmågan att ha ordning och reda samt kan prioritera för att nå uppsatta mål. Du gillar problemlösning.

Du erbjuds ett spännande jobb som förutsätter en drivande och initiativtagande person som kan jobba både individuellt och i nära samarbete med övriga organisationen.

Hos oss står initiativ, innovation, förbättringar och teamwork i fokus!

Koncernspråket är engelska ochser därför gärna att du behärskar engelska i både tal och skrift.

Kontaktperson
Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta vår chef för Driftshjälpmedel Dan Nilssonpå telefon 0734-308896 eller via maildan.nilsson@aak.com.

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Marie Sundström, HR Business Partner,telefon 0454-828 67 eller via mail marie.sundstrom@aak.com
Ansök med CV, samt ett personligt brev som förklarar varför du är rätt person för denna tjänst tillsenast den 19 juli 2020.

Vi har gjort vårt val av kanaler för denna rekrytering och undanber oss vänligen att kontaktas av säljare, rekryteringsbyråer eller bemanningsföretag.

Källa:

86 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten