In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Byggprojektledare

Ab Bostaden i Umeå Västerbotten

Bostaden är en av Umeås viktigaste samhällsbyggare och vår enhet för fastighetsutveckling ansvarar för nyproduktion, planerat underhåll samt om- och tillbyggnadsprojekt. Vi har vi allt från små underhållsprojekt till stora ombyggnadsprojekt på gång som säkert kan locka dig.

Arbetsbeskrivning:
På grund av att en av våra projektledare går vidare till annat jobb inom organisationen så söker vi en erfaren byggprojektledare som ska arbeta med planerat fastighetsunderhåll samt om- och tillbyggnadsprojekt. Som projektledare har du till uppgift att planera, upphandla, genomföra samt följa upp planerade bygg- och underhållsprojekt. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med många intressanta och utmanande projekt.

Kompetensprofil:
Du ska ha en byggnadsteknisk högskoleexamen, civilingenjörsexamen eller motsvarande utbildning. Vi vill att du har erfarenhet från projektledning. Förhandlingsvana samt erfarenhet från upphandlingar inom byggbranschen är en merit. Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper:
Tjänsten ställer höga krav på dina personliga egenskaper. Som person är du strukturerad, kvalitetsmedveten och har en mycket god förmåga att skapa relationer, både internt och externt. Vi förutsätter att du behärskar det svenska språket och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi strävar efter en bred och blandad personalgrupp när det gäller kön, ålder och etnisk bakgrund.
Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vid frågor, ring:

Fredrik Rundqvist, underhållschef, 090 17 75 47
Malin Höber, personal, 090-17 76 41
Urban Holmberg, Unionen, 090-17 75 58

Ansökan:

Läs mer och sök jobbet på vår webb, www.bostaden.umea.se, senast 25 februari.

Eftersom vi inför rekryteringsarbetet har tagit ställning till rekryteringskanaler vill vi inte att mediasäljare, rekryteringssajter och liknande kontaktar oss.

Källa:

6 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten