In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Säljare till ABAX

Abax Västmanland

Är du duktig på att bygga relationer? Vill du arbeta i en av
Skandinaviens mest stimulerande och inspirerande arbetsmiljöer? Då ska du söka tjänsten som Säljare hos oss!


ABAX hjälper företag att
effektivisera sin verksamhet genom digitalisering. ABAX egenutvecklade mjukvaror har fler än 240.000 användare vilket gör ABAX till marknadsledare i sin bransch.
Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en arbetsplats med engagerade och motiverade kollegor med goda möjligheter att få växa och utvecklas i en framtidsbransch. Eftersom företaget har en enormt stark utveckling, öppnas hela tiden nya möjligheter inom organisationen där inspirerande möten med kunder och kollegor från hela världen kommer bli en del av din vardag. ABAX mål är att ha nöjda och engagerade medarbetare. Det innebär bland annat att vi erbjuder branschens bästa anställningsvillkor.Hur ser din arbetsdag ut?

Sverige är vår näst största marknad och vår kundstock växer för varje dag. Vi behöver nu stärka upp vårt kontor i Västerås med både innesäljare och fältsäljare. Som fältsäljare jobbar du som resande säljare med hela Sverige som marknad. Som innesäljare arbetar du från kontoret i
Västerås. Genom digitala verktyg och telefon presenterar du olika ledande system med tydliga produktfördelar. Våra kärnvärden först, lönsam och entusiastisk genomsyrar hela vår verksamhet.Vem trivs här?

Vi söker främst dig som har tidigare säljerfarenhet inom B2B. Viktigast av allt är dock din inställning och dina personliga egenskaper, där vi söker dig som med stor nyfikenhet, noggrannhet och stark drivkraft tar dig an ditt arbete. Du brinner för försäljning, är strukturerad, förstår vikten av att arbeta proaktivt och har förmågan att själv leda och organisera ditt arbete, samtidigt som du också trivs med att arbeta i team. Det är en självklarhet att du tycker om kundkontakt, och att du är både affärsmässig och gillar att jobba i ett högt tempo. Vidare är du en god kommunikatör som formulerar dig väl, både muntligt och skriftligt.

Visst låter det intressant?

Sök snarast, dock senast den 10 juni 2018. Vi arbetar med löpande urval.

Villkor

Heltid. Hög fast lön samt bonus. Start augusti 2018.

Placeringsort:

Innesäljare och fältsäljare med Sverigekontoret i Västerås som tjänsteställe.

Vi söker även svensktalande innesäljare till vårt huvudkontor i Larvik, Norge.Läs mer om oss på www.abaxsverige.se

Mer om vad vi gör:https://www.youtube.com/watch?v=wj2kOsp-8_k

För frågor kontakta vår Country Manager Mathias Eliasson: 0769 489 659

Välkommen med din ansökan till:emma.olovsson@abax.no

Skicka gärna med en film där du berättar om vem du är och varför du skulle passa i ABAX.

Källa:

246 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten