In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Positiv och engagerad Lager/Logistikchef till Abbekås Lager & Logistik AB

Abbekås Åkeri SkåneVi är på frammarsch!
Nu söker vi dig som vill ta en ledande roll där du i egenskap av Lager/Logistikchef kommer att påverka vår väg framåt!


Din tjänst
Abbekås Åkeri har de senaste åren genomfört ett positivt förändrings-och förbättringsarbete för att möjliggöra att vi fortsätter vara en stark spelare inom åkeribranschen.

I den här rollen ges du ansvar för att leda verksamheten i tätt samarbete med nytillträdd ledning och en nyetablerad ledningsgrupp mot dess uppsatta mål, vilket innebär att du tar en aktiv roll i att effektivisera och utveckla processer kring lager och logistikområdet. I din roll är du ansvarig för Abbekås Lager & Logistik AB, men du kommer att arbeta nära VD och vara en del av det övergripande ledningsteamet i Abbekås Åkeri AB. Vi ser en utveckling där verksamheterna kommer att utvecklas tillsammans.

I din roll som Lager/Logistikchef på vår anläggning i Staffanstorp har du övergripande personal- och arbetsmiljöansvar för anläggningen. Du leder ett team på i nuläget 6 medarbetare och är resultatansvarig för din verksamhet. Från anläggningen distribueras livsmedel till våra kunder, och vi har både kyl och torrgodslager. Det är ett modernt, ljust och fräscht lager, en miljö att vara stolt över. Med hjälp av dina medarbetare, ansvarar du även för att arbeta dynamiskt - allt för att upprätthålla en hög effektivitet i varuflödet. Arbetet kräver god samarbetsförmåga samtidigt som du ska kunna vägleda och inspirera din omgivning på plats. Detta blir vägen till att nå de uttalade målen som är satta i enlighet med affärsplanen. I din roll kommer du att ha en varierande vardag, allt från att driva nya affärer och träffa kund, till smartare och mer effektiv lager/logistikplanering, till att då och då hugga i tillsammans med kollegorna på lagret. Är du rätt person kommer det att finnas goda möjligheter att utvecklas vidare.

Din bakgrund
Som person är du prestigelös, flexibel och kan hantera snabba svängningar i vardagen - men där du vilar på en god grundstruktur för arbetet. Du är en inspirerande ledare som kan arbeta självständigt och som självklart hugger i där det behövs. Du har förmåga att motivera dina medarbetare och en vilja att utveckla verksamheten mot gemensamt uppsatta mål. För att lyckas i din roll är du kunnig inom logistik och ekonomi. Du är handlingskraftig i ditt ledarskap, och har hög stresstålighet. Ordning och reda är en förutsättning för att lyckas.

Troligen har du lång erfarenhet av liknande arbete och med motsvarande kunskaper. Du bör ha flera års ledarerfarenhet, och då gärna från ett operativt uppdrag.

Vad erbjuder vi
Hos oss får du möjlighet att vara med och påverka och bygga vidare på vårt redan framgångsrika arbete med att göra Abbekås Åkeri till en vinnande aktör på marknaden! Vi har många års erfarenhet i branschen och tar nu nya kliv för att säkerställa fortsatt framgång.

Om du gillar att arbeta med och i en lager/logistikverksamhet i moderna lokaler, att leda personal och vara delaktig i ett företags operativa utveckling, då kommer du att trivas hos oss.

Din ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Roi Rekrytering. För frågor om tjänsten kontakta rekryterare Johanna Isberg på 0705-843383, johanna.isberg@roirekrytering.se.

Välkommen med din ansökan senast den 16 juni 2019. Du ansöker via formuläret i annonsen. Urvalet kommer att ske löpande då vi har som mål att hitta rätt person så snart som möjligt! Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via email.

Om oss
Abbekås Åkeri är ett familjeföretag som, i huvudsak, bedriver livsmedelstransporter och lagerhållning åt sina kunder. Företaget är beläget i Staffanstorp.

Vi bedriver linjetrafik på Stockholm, Västerås, Östergötland och Göteborg med avgångar 7 dagar i veckan. Vi har också regelbunden trafik på Örebro, övriga Mälardalen samt Småland. Kyl & torrgodslager ligger i Staffanstorp.

För mer info se www.abbekasakeri.se

Källa:

114 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten