In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Sambla söker Ekonomiansvarig!

Academic Work Stockholm

Trivs du med människor och vill arbeta på ett företag som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och en inblick i finansvärlden? Hos Sambla finns inga stoppklossar för din utveckling. I rollen som Ekonomiansvarig blir du en del av en prestationsorienterad kultur som lyfter och värdesätter lagarbetet bakom varje framgång. Sök tjänsten redan idag för att få chans att bidra till företagets goda stämning!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Samblas räkning en Ekonomiansvarig. Företaget värderar dina personliga egenskaper och potential framför lång arbetslivserfarenhet.

Sambla AB grundades 2014 i Sverige och sedan starten har bolaget haft en stadig tillväxt. Idag har Sambla över 120 anställda i Stockholm och Lund. Huvudkontor ligger i fina lokaler på Strandvägen i centrala Stockholm. Fram till idag har Sambla hjälpt över 140 000 kunder att hitta bästa lånevillkor på sina lån och krediter. Samblas värderingar grundar sig i transparens, förståelse och effektiva lösningar för både kunder och samarbetspartners och lägger därför stort fokus på att rekrytera kompetenta medarbetare.

Har du ett genuint intresse för ekonomistyrning, compliance och business controlling? Som Ekonomiansvarig på Sambla finns möjligheten för dig som vill utveckla dig brett inom finanssektionen. Du kommer att erhålla en viktig roll i teamet genom att fatta kloka beslut.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Sambla. Alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Rollen är en heltidstjänst och du kommer att rapportera direkt till bolagets VD/CFO. Du kommer inledningsvis få en gedigen introduktion hur Sambla arbetar med löner, bokföring och budgetar för att successivt ta mer ansvar för koncernens ekonomistyrning. Du kommer att genomgå intern utbildning tillsammans med nuvarande VD/CFO som besitter väldigt goda kunskaper och erfarenhet inom området.
Genom detta får du en unik helhetssyn i ett expansivt och växande bolag. För samtliga arbetsuppgifter är mycket goda kunskaper inom Excel viktigt.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Löneadministration
 • Bokföring
 • Kvitto-fakturahantering
 • Hantera tidrapportering för anställda
 • Budgetarbete
 • Rapportering
 • Analysarbete
På sikt kommer ditt arbete även inkludera datadrivna analyser relaterat till kärnverksamheten samt säkerställa efterlevnad av relevanta lagar och regler i organisationen.

Vi söker dig som

För att kunna nyttja dessa möjligheter behöver du ha en del kunskap och erfarenhet med dig din första dag medan resten kan du lära dig. Men du behöver:
 • Innehar en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
 • Mycket goda kunskaper i Excel
Det är ett stort plus om du:

* Har arbetat deltid under studierna som ekonomiassistent, alternativt har tagit din examen och arbetat i minst ett år som ekonomiassistent

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i den här rekryteringsprocessen. Som person har du förmågan att själv planera, strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter och driva de framåt mot uppsatta mål och deadline. Du är noggrann i ditt arbetssätt och kan arbeta självständigt med mycket ansvar. Du är också prestigelös inför att arbeta varierat med mer avancerade projekt såväl som dagliga rutiner.

Vidare gillar du gillar att arbeta i ett högt tempo, kan hantera många bollar i luften samt är mån om att lämna ifrån dig ett välutfört arbete. Eftersom du i rollen kommer ha olika kontaktytor, krävs en god social förmåga och ett intresse av att samarbeta och skapa goda relationer. Ditt höga engagemang att uppnå önskat resultat kommer hjälpa dig att ta större ansvar över tid och utveckla rollen.

Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, inledande provanställning om 6 månader
 • Lön: Fast lön
 • Placering: Strandvägen, Stockholm
 • Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Sambla. Alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan, vi tar inte emot ansökningar på mailen. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Källa:

148 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten