In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Var med och forma morgondagens samhälle med C# på EVRY

Academic Work Göteborg

Är du junior C#-utvecklare och redo för att ta ett stort kliv i din karriär? Triggas du av problemlösning och att leverera kvalitativa produkter? Om svaren är ja, kanske vi har ditt nästa drömjobb på Evry! Evry är ett utav nordens störta konsultbolag och levererar IT-lösningar till kunder runt om i Norden. Evry växer och de söker nu sin nästa C#-utvecklare. Ta chansen och fortsätt läs!

Information om uppdraget

Academic Work söker för EVRYs räkning en junior .Net-utvecklare till deras kontor i Göteborg. EVRY är ett av Nordens största IT-tjänsteföretag som levererar lösningar som hjälper oss i vårt vardagliga liv allt ifrån att ta ut pengar i en bankomat till att boka tågbiljetter, eller få ett digitalt meddelande om en paket-leverans. Oavsett tidpunkt är det mer än en miljon skandinaver som använder EVRYs lösningar. EVRY står bakom många innovationer som har förändrat och förenklat människors vardag. Här får du chansen att jobba i en professionell miljö med mycket kompetenta kollegor. Evry sitter idag i Högsbo men tanken är att Evry år 2020 ska flytta till Lilla bommen.

Du erbjuds

* möjligheten att få arbeta tillsammans med ett gäng engagerade och kompetenta medarbetare. Då du arbetar på ett konsultbolag kommer det finnas möjlighet att stöta på många olika tekniker i de projekt som du arbetar med. Allt för att du ska få en så brant utvecklingskurva som möjligt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I rollen som utvecklare kommer du arbeta inhouse men också ute hos kund. Du kommer ingå i ett team som kommer se till att du kommer på banan så fort som möjligt. Du kommer att jobba projektbaserat och använda tekniker så som C#, HTML, CSS och JavaScript. Värt att nämna är att Evry arbetar agilt enligt SCRUM.

Du kommer till exempel att:
 • arbeta med vidareutveckling och förvaltning i Evrys kunders projekt.
 • programmera backend i C# med .Net som ramverk och frontend.
Vi söker dig som
 • har en relevant 3-årig IT-utbildning.
 • har goda programmeringskunskaper i .Net-miljö.
 • Behärskar svenska och engelska obehindrad i tal och skrift då Evrys kunder arbetar på dessa språk.
Det är meriterande om du besitter:
 • tidigare arbetslivserfarenhet av systemutveckling.
 • arbetslivserfarenhet från DevOps-team.
Som person är du:
 • självständig men samtidigt en lagspelare.
 • initiativtagande då teamet vill att du medverkar i deras arbete för att hitta de bästa lösningarna.
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Olof Asklunds gata 10, 421 30 Västra Frölunda
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Evrys önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Källa:

120 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten