In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Actic söker en Lönechef

Actic Sverige Ab Stockholm

Rollen och huvudsakliga arbetsuppgifter

Som lönechef för den svenska organisationen är du tillsammans med dina tre medarbetare ansvariga för de ca 2400 lönerna som går ut varje månad till våra svenska medarbetare. Lönefunktionen ingår i Actics HR-avdelning och du rapporterar till HR manager för Sverige. Rollen innebär mycket frihet under ansvar och du har stora möjligheter till personlig utveckling. Placeringsort är på huvudkontoret i Solna Businesspark med bra pendlingsmöjligheter och gångavstånd från ett av Actics gym. Under 2020 kommer kontoret att flytta till Ulriksdal/Solna där vi kommer få helt nya lokaler med gym en trappa ner.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
 • Att leda det operativa arbetet i samtliga processer som funktionen ansvarar för.
 • Ansvara för att Actics arbetssätt och rutiner möter kraven för lagar och regler inom lön.
 • Stötta och coacha vårt fantastiska löneteam
 • Att tillsammans med övriga på HR avdelningen supportera och coacha chefer och medarbetare inom HR och lönefrågor
 • Vara systemägare av lönesystemet Flex och schemaläggningssystemet TooEasy för Sverige.
 • Uppdatera HR-relaterad information på intranät
 • Utbilda platschefer/regionchefer
 • Assistera HR-manager i förhandlingar
Din bakgrund

Du är en trygg och självständig ”doer” som tycker om att arbeta i ett högt tempo och ta dig an nya arbetsuppgifter. Du är en person som brinner för det sociala mötet och har en hög servicekänsla. Du finner dig inte i status qou utan strävar ständigt efter att utveckla arbetssätt och system.

Vi önskar att du har följande bakgrund:
 • Någon form av utbildning inom lön
 • Mint 5 års arbetslivserfarenhet inom lönebearbetning, helst från samtliga delar inom löneprocessen
 • Vana av att tolka kollektivavtal
 • Vana vid att uttrycka dig i tal och skrift
 • Tillsammans med ekonomifunktionen utveckla förståelsen för lön kopplat till redovisningen
 • Erfarenhet från HR-administration och schemaläggning är meriterande
Om Actic

Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 215 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål.

Läs gärna mer på www.actic.se

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen #ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Rose på karin.rose@wise.se eller 072-303 59 24. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2018-07-13 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Källa:

250 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten