In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Söker Säljare / KAM

Addsell Sverige Göteborg

Säljare / KAM

Om du brinner för att göra affärer samt för hälsosamma, goda och naturliga marina råvaror då kan du vara den vi söker. Vi letar efter en självgående, ansvarsfull och ambitiös säljare med stort kundfokus. Vi kan erbjuda ett stimulerande och fritt arbete i en intensiv men härlig bransch. Vi erbjuder också ett arbete med trevliga kollegor både i Ellös och i våra systerföretag i Västervik, Gotland, Ålbaek, och Skagen

Om företaget
Scandic Pelagic är en av världens ledande producenter av kundanpassade sillprodukter. Vår marknad är i första hand kunder inom konservindustrin och färskfiskmarknaden. Våra kunder finns över hela världen men primärt i Europa. Scandic Pelagic har det svenska och danska pelagiska fisket som huvudägare genom Västkustfisk SVC AB och FF Skagen A/S. Läs gärna mer om oss på www.scandicpelagic.com.

Förkunskaper
Du kommer att få en grundlig utbildning och tid att lära känna produkter, marknaden, branschen och företaget. Detta genom att arbeta med hela försäljningsprocessen tillsammans med kollegorna inom försäljning men även övriga delar av företaget. Då vi är en liten organisation så krävs att man är flexibel och beredd att arbeta med "helheten" in om säljprocessen.

Arbetsuppgifter
I din roll äger du kundansvaret och ansvarar för att skapa, utveckla och bibehålla en god relation med dina kunder över lång tid.
I tjänsten ingår resor, huvudsakligen inom Sverige men även inom norra Europa. Din arbetsgivare kommer att vara de svenska bolagen, men du kommer att få möjlighet att erbjuda hela bolagetsgruppens produkter till i första hand den svenska marknaden, men även andra geografiska områden.

Önskemål
  • Tidigare säljerfarenhet, gärna inom livsmedel.
  • Erfarenhet av att arbeta i internationell miljö med internationella kontakter är en fördel
  • Flytande svenska och engelska i tal såväl som skrift, danska är en fördel om man behärskar.
  • Goda kunskaper inom Officepaketet, gärna även någon form av affärssystem.
  • B-körkort
Vi hoppas kunna hitta dig med en stor lust att utveckla dig själv, din arbetsplats och dina kundrelationer. Vi söker dig som har god affärsförståelse och förmåga att anpassa dig efter både den situation och den person du möter.
Du har en hög social kompetens och ett genuint driv. Du bör vara starkt affärsdriven med ett stort fokus på att göra ömsesidigt gynnsamma affärer. Du är arbetsam och inte rädd för att ta tag i problem.
Det är viktigt att du har en stark tro på att vi tillsammans skall kunna öka sillkonsumtionen i Sverige

Om du känner att detta stämmer överens på dig och att du har den där extra drivkraften för att utveckla vår marknad, är du välkommen att söka.
I denna rekrytering samarbetar vi med Addsell Rekrytering. För mer information, vänligen ring rekryteringskonsult Martin Nyberg 0705-10 90 01.

Välkommen med din ansökan!

Källa:

92 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten