In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Uppdragsledande Byggkonstruktörer, Västerås

ÅF AB västmanlands län

Om jobbet

Vår verksamhet växer och vi söker Uppdragsledande Byggkonstruktörer som vill vara med i vår fortsatta utveckling i Västerås.

På ÅF är det full fart och vi vinner ständigt nya spännande uppdrag.

Våra byggkonstruktörer har bred och gedigen kompetens och arbetar med uppdrag inom bland annat industri, bostäder, infrastruktur samt kommersiella och offentliga byggnader.

Som uppdragsledande konstruktör leder du projekteringsarbetet med ansvar för kvalité, teknik och ekonomi. Uppdragen finns i alla skeden, från förstudier till bygghandlingsprojektering.

Vi har också ett nära och givande samarbete med andra delar inom ÅF, vilket genererar kraftfulla och spännande åtaganden.

För att möta efterfrågan på våra tjänster vill vi stärka upp med fler Uppdragsledande Byggkonstruktörer med placering på vårt kontor i Västerås. 

Vem är du?

Vi söker dig som idag jobbar som uppdragsledare och har minst 7 års erfarenhet som byggkonstruktör. Du kan också vara erfaren handläggare med minst 5 års erfarenhet som vill fortsätta din utveckling i en uppdragsledartjänst. Utöver detta ser vi att du är utbildad högskole- eller civilingenjör.

Som person värdesätter vi egenskaper som självgående, initiativtagande och effektiv. Du har förmåga att behålla överblicken utan att tappa detaljerna. Du har lätt för att förstå och delta i tekniska diskussioner och trivs i en miljö som präglas av stark tillväxt. Problemlösning är för dig en naturlig utmaning. Självklart ser du dig själv som en lagspelare och du trivs med att dela din kunskap och hjälpa andra att utvecklas.

Vi erbjuder 

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. 

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig. 

Om företaget 

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.
ÅF – Innovation by experience. 

Kontaktuppgifter för frågor 

Daniel Lundström - Sektionschef

Tel 073-622 61 23

Källa:

1217 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten