In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Handläggare till Akademikernas a-kassa

Akademikernas a-kassa Stockholm

Vi söker engagerade handläggare

Våra handläggare hjälper de arbetslösa att ansöka om ersättning och utreder och fattar beslut när ansökan har kommit in. För att kunna göra ett bra jobb bör du hålla med om:
  • alla som yrkesarbetar borde vara med i a-kassan
  • lika ärenden ska behandlas lika och att alla har rätt att få ett gott bemötande
  • det ska vara lätt att få kontakt med oss och att få den information man behöver

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär att du informerar om rättigheter och skyldigheter för arbetslösa, och vägleder i hur man söker arbetslöshetsersättning. Kontakterna sker framför allt via telefon, mejl och andra digitala kanaler. Som handläggare arbetar du självständigt med dina uppgifter men ingår också i ett team där ni har gemensamt ansvar för att gruppen når sina mål.

Vem är du?
För att lyckas i rollen ska du snabbt kunna sortera information och sätta dig in i ett ärende för att direkt återkoppla till medlemmen. Som person är du ansvarstagande, effektiv och pedagogisk i ditt tillvägagångssätt, och du trivs med att ge utmärkt service. Du förstår värdet av ett kontinuerligt förbättringsarbete och bidrar därför gärna med dina idéer och erfarenheter.

Vidare tror vi även att du:
  • har akademisk utbildning eller relevant erfarenhet från handläggningsarbete, gärna från a-kassa eller liknande verksamhet.
  • är tydlig i din kommunikation och kan uttrycka dig väl i tal och skrift
  • kan arbeta självständigt
  • har goda kunskaper i svenska och engelska
  • har god dator- och systemvana

Du erbjuds
Vi söker ett flertal nya handläggare till både tillsvidareanställning och visstidsanställning på cirka 12 månader. Tillsvidareanställning inleds med sex månaders provanställning. Samtliga tjänster är på heltid. Vi arbetar i trevliga lokaler innanför tullarna i Stockholm. Tillträdesdatum enligt överenskommelse, men tidigast i mitten av september.

Ansökan
Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 26 maj. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta HR-generalist Johanna Calemark på 08-4123339 eller johanna.calemark@aea.se. Facklig representant är Kee Frost Kotti, 08-412 33 67.

Välkommen med din ansökan!

Källa:

138 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten