In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Transportledare sökes till AkkaFRAKT i Malmö

AkkaFRAKT* Skåne

Till vårt team i Malmö söker vi nu en engagerad, strukturerad och självgående Transportledare.


Ditt uppdrag

Som Transportledare hos oss på AkkaFRAKT har du som uppgift säkerställa att våra kunders leveranser samtidigt som du optimerar beläggningen på våra fordon. Ditt ansvarsområde sträcker sig över alla processteg i gränssnittet gentemot kund - från bokning, planering, genomförande, fakturering till uppföljning och kundservice. Du förväntas också att aktivt medverka i förbättringsarbetet - både internt och tillsammans med kund och åkare. Till din hjälp har du branschens vassaste åkare, chaufförer och kollegor.

Rollen är inriktad mot kunder inom byggindustrin, och omfattar:
  • viss införsäljning av våra tjänster
  • planera resursutnyttjande och fördela uppdrag
  • administration i affärssystem
  • prissättning av leverans/uppdrag
  • daglig kontakt med kunder och delägare
  • i förekommande fall avtala transportuppdrag med externa resurser
  • uppföljning av utförda transportuppdrag
Vem söker vi?
Du är en person som ställer höga krav, och som drivs av att lösa utmaningar. Din förmåga att se verksamheters behov och utmaningar, ge service/support, arbeta strukturerat och tillhandahålla hållbara lösningar är stor. Du är en ansvarsfull kommunikatör med förmåga att etablera goda relationer - intern och externt. Ditt ord håller hela vägen.

Som transportledare står du inför flera utmaningar - det kan stundtals vara ett högt tempo och det krävs att du är noggrann, stresstålig och att kan hantera flera parallella uppdrag samtidigt. Det är viktigt att du kan ta egna beslut under stress och att du har förmåga att prioritera rätt även när tempot stundtals är högt. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift samt har goda IT-kunskaper.

Välkommen att bli en viktig lagspelare i vår resa att bli än mer framgångsrika och attraktiva för våra kunder och delägare i regionen!

Ansökan
För att ansöka klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så fort som möjligt, dock senast 2018-06-08. Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om rekryteringsprocessen kontakta: Rekryterare Björn Jonasson, e-post: bjorn.jonasson@roirekrytering.se eller på telefon: 0709 - 261 227

Om AkkaFRAKT
AkkaFRAKT är en transport- och logistikkoncern i Sydsverige som ägs av egna företagare med ett engagemang utöver det vanliga. Kunderna finns inom bygg, handel, industri, jordbruk och offentlig sektor. Vi har cirka 500 egna fordon och omsätter omkring 800 miljoner kronor (2017). Huvudkontoret finns i Malmö.

För mer information besök: www.akkafrakt.se

Källa:

246 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten