In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Laboratory Technician till International Färg i Angered

AkzoNobel Ab Göteborg

Vilka är vi och vad kan Akzo Nobel erbjuda dig?
International färg är en del av Akzo Nobel och är en världsledande leverantör av båt, brand och rost skyddsfärger. Vår fabrik ligger i Angered strax norr om Göteborg och producerar brand/rostskyddsfärger för marknaderna i Europa, Mellanöstern och Afrika. Vi levererar cirka 20 miljoner liter färg per år till våra kunder. Vårt mål är att fullt ut förstå våra kunders behov, leverera innovativa produkter och tjänster med högsta internationella standard för en kontinuerlig förbättringsprocess.

Om du delar våra värderingar och mål kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner noteras och belönas. Du kommer att arbeta i en miljö med möjligheter att utvecklas, både personligen och professionellt. Genom att arbeta med Akzo Nobel hjälper du oss också att uppnå vår ambition - att vara förstahandsvalet för kunder, aktieägare och anställda över hela världen.

Ansvarsområden och Arbetsuppgifter:
 • Beställning av utrustning/förbrukningsmaterial i NPR-system
 • Produktregistrering där man registrerar alla våra produkter inom Nordiska länderna och har då kontakt med myndigheter. Samt att hantera respektive lands datasystem för anmälningar av produkterna.
 • På begäran undersöka möjligheten att tillverka nya batch storlekar för befintliga produkter och då skapa nya formuleringar i vårt datasystem enligt våra standarder.
 • Skapa nya formuleringar i vårt datasystem utifrån interna ändringar och från vårt utvecklings lab i England
 • Ansvarig för att se till att utrustning som behöver extern kalibrering skickas iväg i tid (laboratorie- och HSE-utrustning) samt hindra utrustning från att användas om den inte blir godkänd.
 • Stötta vårt kulör brytnings lab gällande att ta fram nya kulörer för våra olika kunder.
 • Vid behov stötta vårt QC-labb (Quality control) med kvalitetssäkring av våra färger.
Job requirements/Candidate profile
För att lyckas i denna roll bör du vara kundfokuserad och bra på att planera ditt eget arbete på ett strukturerat och effektivt sätt. Du ser vad som behöver göras samt är duktig på att ta egna initiativ. Du är resultatorienterad, effektiv och levererar det som du utlovar. Vi är ett litet team som arbetar nära varandra och det är viktigt att du är en bra lagspelare som hjälper till där det behövs.
 • Vi ser även att du har följande kvalifikationer:
 • Kemitekniker och/eller 2-3 års erfarenhet från liknande jobb.
 • Kunskap i grundläggande matematik.
 • Erfarenhet av fysisk kemi, dvs blandningar av olika ingredienser och hur de reagerar.
 • Kunskap och intresse för färger
 • Flytande i engelska och svenska, både i tal och skrift
 • Bra kunskaper i Office-paketet
 • Perfekt färgseende och kommer utföra färgblinds test vid intervju.
Ytterligare information
Denna position är en tidsbegränsad anställning på heltid med start omgående till 1 oktober 2019. Du rapporterar till Laboratory Manager och tjänsten är baserad i Angered. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta TalentResourcing.SE@akzonobel.

För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Ulf Börner, Laboratory Manager, telefon +46 706982878

För ytterligare information om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Elisabet Haraldsdottir, Talent Resourcing Partner, telefon +46 703501799

För fackliga frågor kontakta:
Ledarna: Cia Hallberg +46 31 92 86 15
Unionen: Petri Salminen +46 31 92 87 16

Glöm inte att följa oss på LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Källa:

378 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten