In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Produktadministratör till HiKOKI Power Tools (fd Hitachi) i Sollentuna

Andara Stockholm

Vi söker en strukturerad och noggrann kommunikatör som gillar teknik, service och att analysera data för ett konsultuppdrag fram till 1 augusti 2020 på HiKOKI Power Tools i Sollentuna. Som Produktadministratör ansvarar du för PIM-administration och underhåll av hela produktsortimentet. Du jobbar med att förse produkterna med text och bild.

HiKOKI Power Tools Sweden är enledande leverantör av elverktyg, spikverktyg, klipp-/bockmaskiner, infästning och tillhörande kringprodukter till den svenska proffsmarknaden. Huvudsakliga distributionskanaler är återförsäljande fackhandel och kedjor inom bygg och industri. Produktportföljen innefattar i huvudsak varumärken som HiKOKI, Bendof, Basso och MFT.

Arbetsuppgifter

I ditt ansvarsområde ingår att berika produkterna med information och säkerställa rätt information i PIM-systemet. I ditt dagliga arbete fungerar du som supportfunktion mot säljorganisationen. Du ingår i marknads- och produktteamet och samarbetar med såväl produkt-, försäljnings- och marknadsorganisationen som är kravställare. I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med produktcheferna berika produkterna med produktinformation, säljande produkttexter, sökord, tillbehör, bild och annan media. Du arbetar med att inhämta, analysera, kontrollera och kvalitetsgranska artikeldata.

Du ansvarar också för filhantering där du förser kunder med artikeldata och bilder. I rollen ingår viss bearbetning och hantering av bilder samt att producera produktkort och sammanställa, översätta och producera kataloger.

HiKOKI arbetar i affärssystemet Axapta 2009 och Webon Manager för både PIM och CMS. I arbetet ingår även viss artikelhantering i e-handelsplattformen samt administration av CMS och hemsida.

Du rapporterar till Marknadsansvarig och tjänsten är placerad på kontoret i Rotebro, Sollentuna.

Kvalifikationer

Ett krav för att axla rollen som Produktadministratör är att du har minst gymnasieutbildning och ett par års erfarenhet av att arbeta med artikeldata i PIM-, affärssystem eller e-handelsplattformar på en produkt- eller marknadsavdelning. Du känner dig trygg med att arbeta i dessa system och är väl insatt i hur informations- och affärssystem är uppbyggda.

Du är en god kommunikatör och stark i både tal och skrift samt har god förmåga att skapa säljande texter och bilder. Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav. Förståelse för norska är meriterande då nordiska koncernens huvudkontor ligger i Oslo.

Du har erfarenhet av och känner dig bekväm i system såsom InDesign, Illustrator och Photoshop. Mycket goda kunskaper i Office-paketet och särskilt Excel är ett krav. Du känner dig bekväm med att analysera stora mängder data i Excel.

Vi söker dig med ett intresse för branschen och det är också meriterande om du har en bred kunskap om HiKOKIs produktområden, kanske har du tidigare arbetat med försäljning eller i butik.

Personliga egenskaper

Vi söker efter en resultatorienterad och självgående person som är driven och ansvarstagande. För att trivas i rollen bör du vara duktig på att skapa ordning och reda i den administrativa delen av jobbet. Det är viktigt att du besitter en mycket god förmåga att samarbeta och kan skapa förtroende både internt och externt. Viljan att lära nytt och ständigt förbättras värderas högt. Som person har du god social kompetens och är öppen och kommunikativ. Du är proaktiv, har stor initiativförmåga och är mycket lösningsorienterad.

Mer om HiKOKI

HiKOKI Power Tools Sweden AB ändrade namn den 1 oktober 2018, från Hitachi till HiKOKI och ingår numer i den internationella koncernen Koki Holdings Co Ltd i Japan med 14 mdkr i omsättning och med fler än 6500 anställda. Koki Holdings ägs av det amerikanska fondbolaget KKR - Kohl Kravis & Roberts & Co.Det nordiska moderbolaget, HiKOKI Power Tools Norway AS, har sitt huvudkontor samt nordiskt centrallager i Kjeller strax utanför Oslo med verksamma dotterbolag förutom i Sverige även i Finland, Danmark och Polen. HiKOKI Power Tools har mer än 70 års erfarenhet av att tillverka elverktyg och har under dessa år utvecklats till en känd leverantör av högteknologiska kvalitetsprodukter.

Mer om tjänsten
  • Tillsättning: under mars
  • Omfattning: heltid (HiKOKI tillämpar flextid och under sommartid kortare arbetsdagar)
  • Placering: Rotebro, Sollentuna
Tjänsten är i första hand ett vikariat fram till 1 augusti 2020. Uppdraget är ett konsultuppdrag och du kommer att bli anställd hos oss på Andara.

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andara.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varmt välkommen med din ansökan!

Källa:

121 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten