In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Experter inom Kommunikation och Microsoft it-infrastruktur till Atea

Atea Sverige AB västmanlands län

Placering: Västerås | Sista ansökan: 30.10.2016

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur  Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.  

Din roll i laget  Vi söker flera personer som kan vara drivande i vår och våra kunders utveckling.  

  • Seniorkonsult/lösningsarkitekt med inriktning Kommunikation (Cisco och HP).  
  • Systemkonsult med inriktning Microsofts infrastruktur(SCCM/SCOM/ORCHESTRATOR/SCVMM/INTUNE/SM/AZURE/HyperV/Office 365.)  

Vi vet att du har ett djupt tekniskt intresse och drivs av att få jobba med professionella kollegor hos kunder som vill utveckla sin IT-miljö. Att arbeta hos oss innebär att kunna vara både praktiskt och teoretiskt med strategiska och taktiska frågor. Du kommer att merparten av din tid arbeta ute hos våra kunder inom offentlig och privat verksamhet. Hos våra kunder kommer du att agera rådgivare och du kommer att ha ett stort ansvar. Du kommer att bli involverad i hela kedjan från säljstöd, analys, design, implementation till support. Du tar stort ansvar i att hålla dig i teknisk framkant inom ditt område. Du planerar dina uppdrag och ansvarar för din kalender. Det ingår i dina arbetsuppgifter att dagligen samarbeta med kunder, kundansvariga säljare, specialistsäljare och tillverkare/leverantörer.        

För att lyckas som behöver du:

  • Djupt tekniskt intresse  
  • Arbetat minst två år som konsult inom ditt område  
  • Relevant utbildning  
  • Certifieringar: Grundläggande CCNA Route Switch, Professional CCNA Route Switch  
  • Drivas av att förbättra och utveckla kunders IT-miljö  

Meriterande inkluderar:  

  • Har en pedagogisk personlighet  
  • Certifiering: Expert CCIE Route Switch  
  • Erfarenhet av molntjänster  

Det är av stor vikt att du har ett stort engagemang, brinner för det du gör, tar personligt ansvar. Egenskaper som noggrannhet, sätta laget före jaget och servicekänsla är också viktiga ingredienser då vi arbetar nära kundens egen IT-personal och deras användare. Hos oss får du chansen att utvecklas och växa till expert då vi i år har lanserat en ny karriärväg för de som vill bli bäst. Är du mer en lagspelare passar vårt landslag i IT dig väldigt bra. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Atea i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt.   

Vårt erbjudande till dig  Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?     

Ansök och bli en av oss  Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 30:e oktober. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Holm, konsultchef Västerås, marie.holm@atea.se eller telefon: 021-805836   Välkommen till Atea!   Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 300 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24 miljarder svenska kronor och är noterad på Oslo Börsen.

Källa:

1217 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten