In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Engineering Manager IT-operations

Avanza Stockholm

Vår vision är att skapa en bättre framtid för miljoner människor. Vi vill vara tjänsten som förenklar och förbättrar folks ekonomi, oavsett om man älskar aktier eller bara vill ha ett bra sparande. Vår affärsidé är enkel - mer till dig, mindre till banken.

Vill du vara med och skapa förutsättningar för högpresterande driftsteam? I rollen som engineering manager blir du en viktig del i vår vision: att skapa en bättre framtid för miljoner människor. I praktiken handlar det om att vi, tillsammans med våra kunder, vill fortsätta bygga grymma produkter och tjänster för att göra sparande och investeringar enklare, billigare och bättre.

IT-Operations består av 7 team som alla specialiserat sig på olika delar av vår IT-drift, och du kommer leda 3 team som fokuserar på IT-nätverk och drift av vår sajt och appar. Vi tror på agila och självstyrande team som tar fram sina egna arbetsprocesser med stöd och hjälp av agila coacher och engineering managers.

Om tjänsten
Tillsammans med chefen för IT-Drift och chefen för Interndrift hos oss får du jobba för att utveckla välmående och högpresterande team. Som engineering manager är du med och leder och vidareutvecklar driftsavdelningen.

Du kommer främst att arbeta med 3 av våra driftsteam. Tillsammans med teamens produktägare och scrum master har du ett gemensamt ansvar för att stötta teamet inom process, produkt och relation. Du arbetar du ej operativt i teamet utan finns där som ett stöd för att hjälpa teamet att bli autonomt.

Några av arbetsuppgifterna som ingår i rollen är:
  • Coacha team och individer
  • Arbeta med vår tech-kultur
  • Skapa förutsättningar för innovation
  • Arbeta med employer/employee branding, rekrytering och bemanning
  • Samarbeta med de andra cheferna runt våra drifts- och utvecklingsteam
  • Utbilda dina medarbetare - utifrån din kompetens och ditt intresse
Din profil
För att kunna coacha våra team är det viktigt att du förstår deras vardag. Därför behöver du ha en bakgrund och ett driv inom agil drift eller systemutveckling och agila processer. De erfarenheterna har du sedan tagit vidare till att leda och coacha andra. Som person är du drivande, proaktiv och tar gärna egna initiativ. Du är strukturerad och gillar att organisera. För att trivas och lyckas i rollen behöver du ha intresse för teamdynamik och högpresterande team, och hanterar med lätthet kommunikationen med teamen och övriga i organisationen. Du är också en ödmjuk och lyhörd person som kan känna av olika situationer och föra fram din åsikt på rätt sätt.

Vi ser gärna att du har:
  • Erfarenhet av modern mjukvarudrift eller mjukvaruutveckling
  • Erfarenhet av att leda medarbetare inom IT; som chef, teamleader eller liknande
  • Relevant akademisk teknikutbildning eller motsvarande
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Vi erbjuder
Tillsammans med ca 500 medarbetare kommer du att sitta centralt i Stockholm. Här får du ett spännande och utmanande jobb med stora möjligheter att påverka och med utrymme för egna initiativ. Vi gillar att ha kul på jobbet och tror att det i kombination med en hög innovationstakt, samarbete och balans mellan arbete och fritid är ett bra recept på framgång. Förutom att du blir en del av ett peppat gäng med ovanligt stark vi-känsla, får man lite extra på köpet.

Du får bra förmåner, som extra bra kontovillkor, bolån, optionsprogram, och ett generöst friskvårdsbidrag. Vidareutbildning värderas högt och vi ser därför till att man utbildas i den senaste tekniken genom konferenser och utbildningsträffar.

Ansökan
Skicka din ansökan, CV och personligt brev, genom att klicka på knappen "Ansök" nedan. Skicka gärna din ansökan snarast då urvalet sker löpande, dock senast 11 oktober. Kontakta gärna rekryteringspartner Erika Fredricsson på erika.fredricsson@avanza.se om du har några frågor om tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Erbjudanden från rekryteringsföretag/annonssäljare undanbedes.

Källa:

28 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten