In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Skattespecialist

Azets Insight AB Stockholm

Är du redo att ta nästa kliv i din karriär och älskar skattefrågor? Hos oss får du arbeta med det du tycker är roligast, så att våra kunder kan fokusera på det de är bäst på.

Som skattespecialist i vårt Business Advisory Team kommer du tillsammans med dina kollegor tillhöra spjutspetsen av Azets redovisningsverksamhet. Tillsammans bidrar Business Advisory med expertis och specialitet inom olika områden för att tillgodose kundernas behov. I din roll ger du rådgivning till kunder kring deras strategiska utveckling och hjälper dem med analyser och vägledning. Kunderna kan vara stora internationella såväl som mindre familjeägda företag, här får du möjlighet att bredda din kunskap inom flera branscher.

I vårt team är det högt i tak där vi stöttar och hjälper varandra. Du förväntas ta ägandeskap och driva dina frågor framåt för att kunden ska få den mest optimala lösningen.

Är du personen som dagligen ser förbättring, effektivisering och utveckling kommer du trivas bra på Azets, för oss är innovation och affärsnytta två viktiga fokusområden och du kommer hjälpa oss framåt i vår utvecklingsresa. Hos Azets har du ett starkt varumärke i ryggen och ett tajt team där vi tillsammans skapar framtidens ekonomifunktion!

Rollen innebär att du:
  • Självständigt hanterar komplexa skattefrågor
  • Stötta andra när svåra frågor dyker upp
  • Håller dig uppdaterad när det gäller lagar och regler m.m.
  • Utbildar och delar med dig av din expertis inom något av dina specialområden, såväl internt som externt
Vi tror att du har:
  • Mycket goda kunskaper inom något eller några av områdena bolagsbeskattning, moms, och FÅAB- regler
  • Goda eller mycket goda kunskaper inom redovisningsområdet
  • Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Förmåga att obehindrat kommunicera på både engelska och svenska
Azets är ledande leverantör av ekonomi- och lönetjänster i Norden. Vi är ett kunskapsdrivet företag som kombinerar data, teknologi och expertis för att ge mervärde till våra kunder. Azets är en del av AzetsGroup, en global koncern som specialiserat sig på företagstjänster.

Låter det intressant?

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Johan Nilsson på johan.nilsson@azets.com alternativt HR specialist Cecilia Jerresand på cecilia.jerresand@azets.com Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vid frågor till vår fackklubb är du välkommen att kontakta de via följande mejladress unionenklubben.azets@gmail.com

Vi går igenom urvalet och intervjuar löpande till denna tjänst. Tillträde är enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan redan idag!

Källa:

33 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten