In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Kabel TV tekniker/Servicetekniker

Bäck Installation Ab Stockholm

Är du tekniskt lagd och vill arbeta praktiskt i en kundnära roll? Är du social, problemlösande och har ett öga för service? Då har vi en spännande tjänst som skulle passa dig.

Vi på Bäck Installation AB söker nu en kabel TV tekniker/Servicetekniker till vårt team i Stockholm!

OM DIG
Tjänsten passar dig som är social och strävar efter att ge kunder bästa möjliga serviceupplevelse. Du trivs dessutom med att arbeta och i ett team. Du är initiativtagande, har skinn på näsan och besitter ett tekniskt intresse. Vidare tycker du om ett varierande arbete i högt tempo där du får jobba i en fysisk arbetsroll.

Vi söker dig som är snabblärd och har en vilja att lära nytt. Vidare tar du ansvar över dina arbetsuppgifter.

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som kabel TV tekniker/service tekniker kommer du främst att arbeta med kundservice, service i bredbandsnät, nätservice och preventivt underhåll- och kvalitetsarbete. Våra största kunder på servicesidan är Comhem och Itux. Du utgår hemifrån med tjänstebil för att köra ut till våra kunder.

KRAV FÖR TJÄNSTEN
  • B Körkort
  • Är Serviceinriktad
  • Gilla att utföra arbete på egen hand och samtidigt vara en lagspelare
  • Är obehindrad i svenska i både tal och skrift
MERITERANDE
  • Tidigare erfarenhet av arbete med installationer så som larminstallation, kabelinstallationer, antenner, elektronikmontering.
  • Har läst teknisk eller IT inriktning på gymnasiet
  • God datorvana
  • Intresse för teknik
ÖVRIGT
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm/Skarpnäck

OM BÄCK INSTALLATION
Bäck Installation AB är ett företag med ca 150 anställda och finns i beläget i både Stockholm och Göteborg. Hos oss arbetar du tillsammans med drivna och kompetenta kollegor, vi har roligt tillsammans och förväntar oss att du vill vara en del av gemenskapen på företaget. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete som ställer höga krav på dig som medarbetare men med stor ansvarsfrihet i att utveckla och förbättra ditt arbete. Hos oss får du en trygg anställning med bra villkor och möjligheten att påverka ditt eget arbete och företagets utveckling inom branschen.

Källa:

34 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten