In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Serviceminded Junior IT Support tekniker sökes till Centrala Stockholm

Barona Human Resource Services Ab Stockholm

Serviceminded onsite-tekniker sökes till Centrala Stockholm

Är du en stjärna på datorer och gillar att ge support? Jobbet som Onsite-tekniker i Centrala Stockholm kan då vara något för dig!

Om tjänsten som Junior IT-Support tekniker

Vi söker för en kunds räkning onsite-tekniker i Centrala Stockholm. I korthet innebär uppdraget att du kommer att arbeta med enklare IT support på plats på kontoret. Du kommer även ha mycket personlig kontakt med andra anställda.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid (100%) med start så snart som möjligt. Du kommer att arbeta normal kontorstid, dvs kl 08-17.

Några typiska arbetsuppgifter som junior onsite-tekniker
  • Hjälpa till med hård- och mjukvarufrågor
  • Installation av datorer och hård- & mjukvara
  • Felsökning av hård- och mjukvara i främst PC-miljö samt administration i AD och Office365.
  • Hjälpa till vid problem i Officepaketet
Låt oss prata mer om dig och din bakgrund

Det är mycket meriterande om du har praktisk erfarenhet från On-site teknisk support sedan tidigare. Vi söker en person som är intresserad av datorer, skrivare och annan teknisk utrustning samt är service minded.

Men kanske än mer intressant är att prata om hur du är som person:
  • Har generell IT kunskap och intresse
  • Har praktisk erfarenhet av att hantera IT-relaterade problem
  • Kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska
  • Självgående
  • Service minded
Vi erbjuder dig

Som konsult på Barona är du anställd av ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Du kommer att ha regelbunden kontakt med en dedikerad konsultchef.

Övertygad än? Hör av dig till oss!

Vi kommer löpande gå igenom ansökningar och hålla intervjuer. Därför, om tjänsten känns intressant, tveka inte att skicka oss din ansökan! Vänligen observera att vi inte tar hanterar några ansökningar per e-post men om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryterare Lotta Lehmusvuori lotta.lehmusvuori@barona.se

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; Onsite-tekniker; IT-support;Office365; Centrala Stockholm

Källa:

21 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten