In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Better Shelter söker en självgående och driven marknadskoordinator

Better Shelter Stockholm

Better Shelter söker nu en marknadskoordinator. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid med omgående start och sex månader framåt. Uppdraget är placerat på Better Shelters kontor vid Telefonplan, Stockholm.


Om jobbet

Som marknadskoordinator kommer du att stötta marknads- och kommunikationschefen i olika arbetsuppgifter. Du kommer agera event-koordinator inför, under och efter olika utställningar. Under utställningarna är det du som ansvarar för att sätta upp huset för visning, du ansvara även för kontakt med alla inblandade på plats. Utöver detta arbetar du även med att administrera content till organisationens sociala medier och webb. Du kommer även skapa processer för internkommunikationen samt arbeta med marknadsresearch och analyser. Exempel på arbetsuppgifter;
  • Skriva innehåll för företagets intranät och webb
  • Skapa och publicera innehåll på sociala medier
  • Koordinera PR-aktiviteter och utställningar
  • Administrativa arbetsuppgifter
Din profil
Du har en relevant kandidatexamen och erfarenhet av att arbeta ideellt eller för mänskliga rättigheter på ett eller annat sätt. Det är meriterande om du även har arbetet med kommunikation eller marknadsföring. För att trivas i rollen är det till din fördel om du har arbetat i en projektledande roll tidigare och trivs i dynamiska organisationer. Du har kunskaper i Microsoft Office och Adobe Indesign och Photoshop. Du är uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska. Kan du även arabiska eller franska är det starkt meriterande. Som person är du driven, lösningsorienterad och trivs när den ena dagen inte är den andra lik. Då det kan förekomma utlandsresor med mycket kort varsel är det till din fördel om du är flexibel som person och har lätt för att skapa nya relationer.

Om Better Shelter
Better Shelter började som ett litet design- och innovationsprojekt 2010 i Hällefors, Sverige, och drivs av tron på att hållbar design kan göra skillnad i humanitär hjälp. Genom ett banbrytande samarbete och ett starkt partnerskap med UNHCR och IKEA Foundation, började Better Shelter utveckla idéer och design för nya tillfälliga bostadslösningar. Genom att gå ihop med företag och institutioner omvandlades koncept till prototyper, som sedan testades och vidareutvecklades tillsammans med flyktingar i Etiopien och Irak. Better Shelter samarbetar nära sina partners, kunder och slutanvändare för att kontinuerligt samla ovärderlig feedback för ytterligare förbättringar.

UNHCR tecknade ett ramavtal om 30 000 för nödbostaden år 2015. Idag används tusentals Better Shelters som tillfälliga bostäder, registreringscenter, fält-kliniker och distributionscentraler i Afrika, Asien, Europa och Mellanöstern. Better Shelter ger utbildning och support i bygge och kapacitetsutveckling, för att hjälpa partner att optimera sina resurser för att ge flyktingar ett värdigt tillfälligt hem så snabbt som möjligt. Som företag strävar Better Shelter efter att skapa ett säkrare och mer värdigt hem för de miljoner flyktingar över hela världen genom design, innovation och modern teknik. Med och för flyktingar.

När du blir en av oss
Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef, Paola Banegas pb@kimm.se. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Källa:

20 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten