In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Nu söker vi en Regionchef till Region Mälardalen!

Bevego Byggplåt & Ventilation Ab Stockholm

Arbetsuppgifter
Som regionchef har du budgetansvar för din region, du organiserar och planerar regionens försäljning i samverkan med platschefer och affärsområdeschefer.

En av dina viktiga uppgifter blir att, tillsammans med platschefer, se till att aktiviteter som stärker kundlojalitet och merförsäljning genomförs. Du säkerställer att kommunikationen inom regionen, såväl till medarbetare som till kunder, fungerar på ett tillfredsställande sätt. Som stöd i ditt arbete har du supportfunktioner på huvudkontoret, men också samverkan med övriga regionchefer.

En annan, mycket viktig del i ditt arbete, är att leda och utveckla personalen. Det är genom dem du kommer vara framgångsrik. I detta arbete ingår även ett arbetsmiljöansvar som innebär att du ska sörja för en god arbetsmiljö, såväl fysisk som psykosocial.

Du ingår i bolagets chefsgrupp och har personalansvar för platschefer och utesäljare i din region.

Placering på någon av våra filialer i region Mälardalen.

Kvalifikationer
Du är en affärsinriktad, coachande ledare och har en nyckelroll i arbetet med att utveckla vår verksamhet i din region. Du har gedigen erfarenhet av ledarskap, gärna chef över chef, och har arbetat under egen budget. Har du dessutom jobbat inom branschen och har kunskaper inom plåt/ventilation/isolering sedan tidigare är det ett stort plus.

Du är affärs- och utvecklingsinriktad, och vill engagera dig i regionens framgång och aktivt bidra till en positiv utveckling av arbetet och relationer inom och utanför bolaget. Du trivs i mötet med andra människor och är tydligt orienterad till försäljning och drivs av att göra goda affärer där alla blir vinnare. Du är en driftig, engagerad person som tycker om utmaningar. Att vara självgående, flexibel samt mål- och resultatinriktad är därför viktiga personliga förmågor för tjänsten.

Körkort är ett krav för tjänsten.

Övrigt
Ansök snarast, då urvalet sker löpande.

Upplysningar lämnas av HR- & informationschef Karin Hedgren på telefon: 0322-67 14 21

Källa:

248 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten