In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Redovisningskonsult

Biasline Consulting AB Värmland

I arbetet som redovisningskonsult kommer du att självständigt arbeta med löpande bokföring och bokslut, deklarationer för enskild firma och aktiebolag samt löner.

I din roll kommer du att vara kundansvarig och arbeta ute hos kund på olika företag i Värmlands-området. Uppdragen kan se olika ut och uppgifterna kan variera. På mindre uppdrag är det vanligt att en stor del av arbetet utförs av befintlig assistent, och att du som kundansvarig kvalitetssäkrar och gör bokslut och deklarationer. På större uppdrag utför du allt arbete och spenderar därför mer tid ute på plats hos kund.

Vi ser gärna att du har erfarenheter av liknande tjänster och att du självständigt kan planera och utföra ditt arbete. Dina goda kunskaper i svenska och kommunikativa förmåga är också fördelaktigt i denna roll.

Förutom dina tidigare kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Eftersom att mycket av arbetet sker ute hos kund, är det bra att du trivs med att arbeta i nya och olika miljöer. Är du strukturerad och mån om att kvalitetssäkra arbetet är det här rätt tjänst för dig. Andra viktiga egenskaper som är fördelaktigt i ditt arbete är att du har bra framförhållning och kan planera ditt arbete. Du är heller inte främmande med att söka kontakt med företag och sälja in dina tjänster!

Uppdragen hos kund är på olika företag i Värmlands-området och därför är fördelaktigt om du har en lokal förankring och ett krav att du har körkort och egen bil. Tjänsten är tillsvidare och sker under kontorstider med flexibel arbetstid.

Vi ser fram emot din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Axel Wrangel på 073 501 27 38 eller
Sofie Gustavsson på 070 291 78 83.

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt dock senast den 25 augusti på www.testhuset.com.

Källa:

163 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten