In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Skolsköterska

Botkyrka kommun, Brunnask Botkyrka
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med nära 90 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.
Brunnaskolan är en f-9 skola med knappt 400 elever samt särskola.ARBETSUPPGIFTER

Vi söker nu en skolsköterska som är redo för nya utmaningar. Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter som skolsköterska inom förskoleklass, grundskola och grundsärskola åk f- 9. Du sitter självklart med i skolans elevhälsoteam och arbetar nära skolledningen samt tillsammans med skolkuratorn i det proaktiva elevhälsoarbetet.
I Hallunda/Norsborg finns det ett nätverk av skolsköterskor som träffas och utbyter erfarenhet. Du kommer också att få en mentor som kan finnas som stöd i början. Du kommer att vara en viktig person i vårt hälsofrämjande arbete och en viktig person för våra härliga elever.


KVALIFIKATIONER

Du är en person som arbetar självständigt men också gillar att jobba i team. Eleverna i första rummet är viktigt för oss på Brunnaskolan. Du tycker att det är viktigt med goda relationer med kollegor och elever och du vill arbeta förebyggande för att våra elever ska ha en bra skolgång.
Du har dessutom genomgått specialistutbildning och är legitimerad distriktssköterska eller har gått specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar eller annan likvärdig utbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt ser gärna erfarenhet från området.


ANSTÄLLNINGENS OMFATTNING

Anställningsform: Tillsvidareanställning, tillträde: 2016-08-08 .
Omfattning: Heltid / deltid. 80-100 %

ANSÖKAN

Ansök senast: 2016-06-19
Referensnummer: A573484 - Kopia
Du kan söka detta jobb genom:

Via web: Ansök online via Aditro Recruit

LÖN
Månadslön


ANSTÄLLNING

Antal annonserade arbetstillfällen: 1


Dagtid.

KONTAKTPERSONER

Susie Broquist Lundegård
Rektor
05-530-625 21
susie.broquistlundegard@botkyrka.se


ÖVRIGTwww.botkyrka.seKälla: monster.se

1091 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten