In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Tekniska konsulter inom brand och sprinkler

Brandgruppen Stockholms län, Fler regioner

Brandgruppen och Projektel är nu en del av Projektengagemang och vi söker nu efter förstärkning till våra kontor i Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi letar både efter dig med lång erfarenhet eller dig som precis blivit klar med din utbildning.

Brandgruppen är specialistkonsulter inom projektering av brandskydd, systematiskt brandskyddsarbete, släcksystem samt riskanalyser. Kompetensmixen av brandingenjörer, riskingenjörer, sprinklerprojektörer är en unik tillgång inom brandskyddsområdet.

Om tjänsterna

För dig som är erfaren söker vi seniora konsulter och projektledare där du ansvarar för att ta in och leda projekt. Du ansvarar både för relationen med kund och för de medarbetare som jobbar i dina uppdrag. Du har lång erfarenhet som konsult och är både tekniskt kompetent och affärsorienterad.

För dig med liten eller ingen erfarenhet men med en teknisk bakgrund eller utbildning erbjuder vi en anpassad roll beroende på dina förutsättningar med fokus på utveckling och lärande. Du jobbar som en del i något av våra specialiserade team med att analysera och beskriva tekniska lösningar och strukturer.   

Du som söker

Personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är engagerad, ansvarsfull och har ett strukturerat arbetssätt. Arbetet innebär mycket kontakter med både kollegor och kunder och det är viktigt att du trivs med det och är bra på att skapa goda relationer.

brandsidan ska du inneha brandingenjörsexamen och det är meriterande om du är civilingenjör i riskhantering eller brandteknik. På sprinklersidan är det meriterande om du har kunskaper i CAD och relevant teknisk utbildning. För rollen som uppdragsansvarig ser vi gärna att du har flera års erfarenhet av teknisk konsultverksamhet där du ansvarat för både projekt och kundrelation.

Välkommen med din ansökan.  Sista datum för ansökan är 15 april 2017, men vi intervjuar löpande.

Projektengagemang är en multidisciplinär konsultkoncern inom teknik  och arkitektur. Företaget grundades 2006 och idag är vi cirka 1000 medarbetare på ett 30-tal orter i Sverige. Genom våra kunskapsområden Arkitektur, Byggnad, El- & Teleteknik, VVS, Industri och Energi, Infrastruktur och Projektledning och Management erbjuder vi integrerade lösningar som skapar kund- och samhällsnytta. Läs mer på pe.se

Källa:

800 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten