In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

HR Business Partner till BoKlok

Bravura Stockholm

Är du affärsintresserad och vill få möjlighet att arbeta i en bred roll inom HR på ett expanderande företag? Här ges du möjlighet att arbeta med Skanskas och IKEAS gemensamma varumärke som vänder sig till människor som vill bo bra men ändå ha pengar över till annat.

Om företaget
BoKlok erbjuder kloka bostäder för människor som vill bo bra i ett eget hem till en rimlig kostnad. I produktfamiljen ingår enfamiljs- och flerfamiljsbostäder i trä som huvudsakligen byggs i fabrik som volymelement. BoKlok ansvarar för hela värdekedjan från produktutveckling, tillverkning i fabrik, projektutveckling och byggnation, försäljning och kundrelationerna efter inflytt. Huvudmarknaden är i Sverige men man har även verksamhet i Finland och Norge. BoKlok har vuxit med 15-20% de senaste tre åren och idag arbetar cirka 300 personer heltid på företaget. HR-funktionen består i dagsläget av tre personer.

Arbetsuppgifter
För att stärka organisationen rekryterar vi nu en affärsdriven HR Business Partner som ska ta företaget till nästa nivå. I rollen arbetar du med att säkerställa ett högkvalitativt HR-stöd till organisationen. Du leder, implementerar och driver HR-processer med fokus på Stockholmsregionen. BoKlok är en växande organisation, vilket innebär att stort fokus de närmsta åren kommer att ligga på attraktion, rekrytering, introduktion och kulturbyggande. Du arbetar konsultativt mot chefer och anställda och är beredd att hugga i där det behövs.

Tjänsten är placerad på Skanskas huvudkontor på Kungsholmen i Stockholm. Resor kommer att förekomma i Sverige och körkort är därmed en förutsättning.

Profil
• Akademisk utbildning inom HR eller ekonomi
• 5-8 års erfarenhet av brett HR-arbete
• Tidigare erfarenhet av att arbeta konsultativt mot chefer och anställda
• För tjänsten krävs att du har god verbal och skriftlig förmåga, såväl i svenska som engelska.

För denna tjänst söker vi dig som självständigt kan driva och utforma ditt arbete. Du har givetvis även god förmåga att säkerställa att arbetet sköts i enlighet med redan definierade processer. Du trivs i en organisation som ständigt växer och är beredd at bygga vägen medan du går på den och lösa de uppgifter som uppstår. Som person är du prestigelös och har du starkt affärsfokus.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Kungsholmen
Lön: Fast lön enligt överenskommelse
Kontakt: Ansvarig rekryterare Johanna Bogren mail: johanna.bogren@brvaura.se

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om Bravura
Hos Bravura finns jobb både för dig med erfarenhet och för dig i början av karriären. Bravura hjälper företag över hela Sverige med bemanning och rekrytering inom tjänstemannaområdet. Vi särskiljer oss genom vårt stora engagemang och vår dedikation till att alltid hitta de smartaste lösningarna. Vi tror på att ständigt försöka förenkla och förbättra rekryteringsprocessen för alla parter genom att vara flexibla och snabba, men samtidigt erbjuda ett engagerat och personligt bemötande. På detta sätt kan vi garantera ett lyckat rekryteringsresultat för både företag och kandidat.

Källa: monster.se

1094 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten