In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Norsktalande IT-support till internationellt företag

Bravura Stockholm

Jobba med IT på ett internationellt företag och dessutom få resa i tjänsten och se nya platser i hela norden. Låter det intressant kan detta jobb vara din nästa utmaning.

Om företaget
Här blir du en del av ett attraktivt IT-tjänstbolag för att jobba onsite hos en av deras största kunder. Kunden är ett multinationellt företag verksam inom byggbranschen och denna tjänst specifikt är inriktad mot vägbyggen.

Arbetsuppgifter
I denna roll sätter du bland annat upp tillfälliga kontor när ett större vägbygge drar igång. Tjänsten innebär således delvis resande ut till dessa platser runt om i norden. Du installerar hårdvara såsom datorer och skrivare, sätter upp konton och nätverk samt ger support till användarna. När du inte är på resande fot har du mycket telefonkontakt med användare som har frågor samt dokumenterar genomfört onsitearbete. Vidare följer du upp IT-leverantörer och lägger beställningar av till exempel IP-adresser.

Profil
• Avslutad gymnasial utbildning, gärna inom teknik
• Erfarenhet av teknisk support
• Kunskaper i Windows, Active Directory, Nätverk
• Meriterande med kunskaper i SCCM och ITIL
• B-körkort är ett krav
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift på norska och svenska


För att lyckas i denna roll är du en självgående och ansvarstagande person. Du kan äga dina projekt och driver dem mot en tydlig deadline. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa en god relation med såväl kunder som leverantörer. Då denna tjänst har ca 50 resdagar per år är du även en flexibel person som är beredd att kavla upp ärmarna när det behövs. Du är nyfiken och har ett driv att lära dig med om teknik.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Solna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Onsite, teknisk support, installation, hårdvara, nätverk, AD, Windows, SCCM, resande, ITIL

Om Bravura
Hos Bravura finns jobb både för dig med erfarenhet och för dig i början av karriären. Bravura hjälper företag över hela Sverige med bemanning och rekrytering inom tjänstemannaområdet. Vi särskiljer oss genom vårt stora engagemang och vår dedikation till att alltid hitta de smartaste lösningarna. Vi tror på att ständigt försöka förenkla och förbättra rekryteringsprocessen för alla parter genom att vara flexibla och snabba, men samtidigt erbjuda ett engagerat och personligt bemötande. På detta sätt kan vi garantera ett lyckat rekryteringsresultat för både företag och kandidat.

Källa: monster.se

1091 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten