In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Account Manager, Malmö - Bredband2

Bredband2 Malmö


Bredband2 utmanar omvärlden i snabb, pålitlig och trygg kommunikation. Många är de kunder som valt Bredband2 som leverantör och den årliga tillväxttakten omkring 20% innebär att vi som rekryteringsleverantör under en period nu kunnat erbjuda ett antal drivna och skarpa säljare ett av Malmös roligaste säljuppdrag. Bredband2 tar inga pauser och inte vi heller och därför söker vi nästa stjärna till försäljningskontoret i Malmö. Söker du säljutveckling, en utmanande och mycket stimulerande vardag med dig själv som starkaste motorn så rekommenderar vi dig att läsa annonsen vidare.


 Vi söker drivna och goda lyssnare! I en kundintensiv verksamhet som vår är förmågan att lyssna en grundläggande nyckel till framgång. Snabb fiberteknik är vi inte ensamma om att erbjuda, därför är det viktigt att utveckla det som särskiljer oss från andra aktörer på marknaden – att lyssna. En nödvändighet för att bygga förtroende och relationer.


Älskar du att sälja och att skapa långsiktiga relationer? Då är vi rätt arbetsplats för dig! För att lyckas hos oss ser vi helst att du har erfarenhet från lösningsförsäljning samt att du kan arbeta mot flera olika nivåer av beslutsfattare. Du har ett stort affärsmannaskap och ett brinnande intresse för affärer. Det är även viktigt för oss att vi har roligt på jobbet då det bidrar till ett bra sammansvetsat team som kan leverera toppenresultat. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig efter kundens behov.


https://www.youtube.com/watch?v=H1MbpGSW9B4&feature=youtu.be


Som Account Manager kommer du att sälja kommunikationslösningar inom internet, telefoni och datacenter till små- och medelstora företag. Du ansvarar för hela säljprocessen där du bokar och genomför möten, skriver offerter och tecknar avtal. Självklart hjälper vi dig att komma igång i din nya säljarroll genom vår introduktionsutbildning och mentorskap. För att kunna utvecklas och ständigt bli bättre anser vi att frihet under ansvar är viktigt. Men givetvis kommer du även att få stöd i ditt arbete av närmsta chef och andra delar av organisationen för att du ska få rätt förutsättningar att nå dina mål.


Det är en självklarhet att du brinner för försäljning och är en hungrig och driven person. Ditt resultat och engagemang kommer att bidra till Bredband2s fortsatta utveckling.


För att passa in i rollen bör du ha:Minst 3 års erfarenhet från företagsförsäljning
Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Erfarenhet av tjänsteförsäljning
Erfarenhet från IT branschen är önskvärt
Erfarenhet ifrån försäljning av telefoni och växel tjänster värderas högt
Vass lyssnarteknik. Du lyssnar innan du pratar.

Vi erbjuder! En möjlighet att utvecklas inom företaget och ta del av en spännande bransch. Centralt beläget kontor i Malmö där du har möjlighet att spela pingis och/eller utmana en kollega i FIFA på vår Playstation 4. Vi har förmånliga friskvårdsbidrag och en attraktiv lönemodell med fast lön och provision.


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt Malmökontor.


Bredband2 är en av Sveriges största kommunikationsleverantör med över 140 000 kunder. Bredband2 kan bäst beskrivas som ett bolag med entreprenörsanda, här har vi högt i tak, korta beslutsvägar och snabba omställningar.

Källa: monster.se

856 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten