In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Digital Marknadskoordinator / Marketing Coordinator till Bredband2 i Malmö

Bredband2 Malmö

Bredband2 är en av Sveriges största Internetleverantörer via optisk fiber med över 175 000 kunder. Vi fortsätter expandera och behöver förstärka vår marknadsavdelning i Malmö med en Digital marknadsförare.

Brinner du för digital marknadsföring och är duktig på kommunikation? Vill du vara en viktig del av ett positivt och kreativt gäng på vår marknadsavdelning, och även bidra till företagets fortsatta utveckling och tillväxt? I denna tjänst får du möjlighet att växa, utvecklas och att göra skillnad.

Som Digital Marknadskoordinator kommer du dagligen arbeta med att utforma och optimera Bredband2s digitala kanaler och skapa intressant innehåll. Du kommer ansvara för att ta fram marknads- och kampanjmaterial för digitala kampanjer där informativa och säljande texter med rätt budskap är en viktig del av utformningen. Du kommer jobba på marknadsavdelningen och vara en viktig länk i marknadsföringsaktiviteter gentemot både privat- och företagsmarknaden. Det är därför viktigt att du är kundfokuserad och kan anpassa strategi, text och form beroende på mottagaren.

Dina uppgifter kommer vara följande:

Ansvara för att uppdatera och analysera våra sociala medierAnsvara för våra nyhetsbrev till befintliga kunder samt e-postkampanjerGöra banners med säljande text, bilder och budskap till vår hemsidaGöra enklare grafik i Photoshop och Illustrator till våra digitala kanalerVia Google Analytics följa upp digitala kampanjer samt besökstrafiken till vår hemsidaAnalysera trafiken från SEM och koordinera arbetet med vår byråAtt kontinuerligt SEO-optimera vår hemsida och genomföra A/B-tester

Meriterande om du har tidigare kunskap och kan hantera digitala verktyg såsom:

Google Analytics, Google Ads Manager, Facebook Power Editor och WordPress

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för sociala medier och digitala trender. Du har en relevant utbildning inom kommunikation eller marknadsföring samt 1-5 års relevant arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder

På Bredband2 kommer du att vara en del av ett ungt och dynamiskt företag. Vi ställer höga krav på våra medarbetare vad gäller resultat och engagemang. I gengäld kommer du få möjligheten att arbeta med ett växande varumärke i trevlig miljö, i våra moderna kontorslokaler i centrala Malmö. Du kommer in i ett bolag i medvind och ett team i ett utvecklingsskede där du har möjlighet att påverka både din egen och din avdelnings utveckling.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid och du kommer rapportera till marknadschefen.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev genom att klicka på ”Ansök”.

Urvalsprocessen sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Anlér Blomberg på Monster, 0703-420 324 alt. hanna.anlerblomberg@monster.se.

 

Bredband2 erbjuder användarvänliga kommunikationstjänster som Internet, telefoni, datacenter och mobilt bredband till privat- och företagskunder. Bolaget fokuserar på framtidens teknologi och är Sveriges tredje största leverantör av internetaccess baserat på optisk fiberteknik med över 175 000 bredbandskunder. Vår snabbhet och goda lyssnarförmåga leder till kundnära relationer där rätt anpassade kommunikationslösningar ger en tryggare vardag. Läs mer på www.bredband2.com.

 

 

 

Källa: monster.se

856 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten