In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Operativ Marknadsansvarig till Bredband2

Bredband2 Skåne

Här är chansen för dig som vill vara med och utveckla Bredband2s digitala marknadsföring som Operativ Marknadsansvarig!

Till Bredband2 söker vi nu deras nästa Operativa Marknadsansvariga till kontoret i Malmö. Bredband2 befinner sig i en mycket expansiv fas och söker nu en entusiasmerande och operativ ledare som har god förmåga att facilitera marknadsorganisationens arbete och skapa ännu mer framgång!
Du är Marknadschefens högra hand och förväntas vara starkt delaktig i att vidareutveckla personalen i en mycket driven organisation på resan till nästa nivå. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Detta är möjligheten för dig som vill arbeta i ett snabbt växande bolag som är en utmanare i branschen. Du kommer att bli en nyckelfunktion i organisationen och tillsammans med dina kollegor fortsätta att utveckla Bredband2s marknadsföring och kommunikation inom främst digitala medier.

Detta är tjänsten för dig som vet att nyckeln till framgång är att få andra att leverera och prestera. Du har förmågan att med ett gott tålamod locka fram det bästa ur dina medarbetare för att säkerställa att de utvecklas till sin fulla potential.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som operativ Marknadsansvarig har du ett funktions- och personalansvar för sex medarbetare. Ditt främsta fokus är att vidareutveckla och vässa marknadsföringen och marknadskommunikationen.

I din roll som som Operativ Marknadsansvarig kommer du att arbeta efter tydliga förväntningar och mål:
  • Bibehålla ett växande inflöde av nya privatkunder samt underhålla en god relation med befintliga kunder
  • Förstärka Bredband2s profilering på marknaden
  • Öka marknadsnärvaron genom digitala medier
  • Stötta säljorganisationen på den svenska marknaden
Rollen har en stor bredd vilket kräver att du har förmåga och vilja att arbeta operativt såväl som strategiskt och analytiskt. Dina ansvarsområden spänner exempelvis mellan att ta fram digitala marknadslösningar till att stötta säljorganisationen med direkta säljdrivande insatser och marknadskommunikation.

Rollen innebär också

Tjänsten är placerad på Bredband2s huvudkontor i Malmö.

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen som Operativ Marknadsansvarig tror vi att din profil ser ut som följande:
  • Du har en relevant eftergymnasial utbildning, till exempel inom digital kommunikation, IT/ information, marknadsföring eller motsvarande. Din utbildningsbakgrund är av mindre vikt om du har en gedigen erfarenhet inom området.
  • Du har något års erfarenhet av att jobba operativt med digital marknadsföring, gärna inom B2C-verksamhet.
  • Du har en mycket god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Du har erfarenhet av webbpubliceringsverktyg och Adobe CSS.
För att lyckas och trivas i rollen har du ett nyfiket och proaktivt arbetssätt. Du är initiativtagande och handlingsinriktad och vet vilka insatser som krävs för att skapa resultat. Du bidrar med nya idéer och trivs som allra bäst när du agerar "doer" och kan skapa förutsättningar för dina medarbetare att utföra sitt arbete på bästa sätt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Källa:

21 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten