In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Logistiker / Verksamhetsutvecklare

Bring skåne län

Bring Frigo är i en expansiv fas vad gäller våra Foodservice, Retail och E-handelslösningar och därför söker vi nu fler logistiker/ verksamhetsutvecklare till vårt team. I denna roll kommer du att vara med att utveckla Bring Frigos interna processer i samband med att vi går mot nya marknader och kundsegment. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Leda utvecklingen av nya processer, lösningar och arbetsmetoder som stärker vår effektivitet och kvalitet genom nära kontakt med produktion, kunder och systemleverantörer.
  • Bryta ner övergripande målsättningar till handlingsplaner och driva förändringsprojekt ut i organisationen.
  • Stärka organisationens genomförandekraft genom tydliga och väl dokumenterade transformationer och utvecklingsprojekt
  • Hantera och prioritera kunders förväntningar, Brings processer och leveranser samt i samarbete med linjeorganisationen hantera och driva förbättringsprojekt över alla affärsområden
  • Delta i kundriktad processutveckling som en tjänst i vår eftermarknadsprocess
  • Implementationsansvarig för större eller strategiskt viktiga kundlösningar

Din bakgrund

Vi söker en engagerad person som har erfarenhet och intresse för utveckling av processbaserade arbetsmetoder och logistiklösningar. Erfarenheter från livsmedelsbranschen är en stor fördel hos oss. Du bör ha ca 2-4 års arbetslivserfarenhet samt en akademisk examen inom ekonomi/teknik/logistik. Goda kunskaper i Engelska och MS Office-paketet är ett krav. Vi värdesätter flexibilitet, integritet och en förmåga att samarbeta och kommunicera inom alla delar/nivåer i bolaget. Du har en väl utvecklad kommunikativ och analytisk förmåga och vana att fungera som projektledare. Eftersom rollen ger utrymme till stor handlingsfrihet är det meriterande om du har varit management-/logistikkonsult eller motsvarande och på egen hand drivit projekt, organisationsutveckling och förändringsprocesser.

Tjänsterna är i första hand förlagda till Bring Frigos huvudkontor i Helsingborg. Resande inom Norden kommer att förekomma. Du kommer i denna tjänst att bygga mycket kompetens kring Bring Frigos interna och externa affärsverksamhet. Rollen utgör därför en naturlig rekryteringsbas för framtida ledande positioner inom Bring.

Vi erbjuder

En tillsvidareanställning på heltid i en koncern som sätter hälsa, miljö och säkerhet högt på agendan och där det finns goda möjligheter till personlig utveckling. Vi erbjuder en arbetsmiljö som är präglad av både engagemang och nytänkande! 

Mer om tjänsten

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Per Odelius, +46 42 17 81 10  alt. per.odelius@bring.com. Om du har frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Bring HR Center +46 42 17 80 01.

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på länken ”Skicka din ansökan” och registrera efterfrågade uppgifter.

Sista ansökningsdag är 2016-10-20 men då vi gör löpande urval bör du skicka din ansökan snarast. OBS! Vi har ingen möjlighet att ta emot ansökningar på annat sätt än via nedanstående länk. 

Keywords: Supply Chain , Logistik , Logistiker

Referensenr.:
Frigo

Län:
Skåne

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2016-10-20

Tillträde:
Snarast

Arbetsplats:
Helsingborg

Källa:

1214 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten