In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Projektledare till välskött byggbolag

Byggnadsfirman PME Skåne

Byggnasdsfirman PME är ett spännande och välskött byggföretag som skaffat sig ett gott rykte som en seriös och långsiktig partner inom bygg- och montageentreprenader över hela landet. Som projektledare på PME Bygg har du en övergripande roll och följer de större byggprojekten från början till slut. Du arbetar övergripande med våra avdelningar för betong och stomkomplettering i en roll som inkluderar många interna och externa kontakter. Tack vare din insats kan vår arbetschef känna sig trygg i att projekten följer projektplaner och budget samtidigt som våra arbetsledare vet att du har kontroll över den övergripande planeringen och finns tillshands som ett administrativt stöd.

Vi kan erbjuda ett spännande och utvecklande arbete i en miljö där vi värnar om varandra och där vi gör mycket roligt tillsammans - både på och utanför arbetstid.

Om tjänsten

Initialt i projekten arbetar du i nära samarbete med någon av våra kalkylingenjörer. Tillsammans skapar och bevakar ni offerter och anbud och du är delaktig i förhandlingar och kontraktsskrivning med såväl kunder som leverantörer. När projektet väl får grönt ljus är du behjälplig med produktionsförberedande planering och under byggtiden har du övergripande kontroll över de administrativa och affärsmässiga bitarna. Du arbetar med ekonomistyrning och prognosarbete och är ett viktigt stöd i det omfattande dokumentationsarbete som krävs på dagens byggen. Beroende på projektens storlek stöttar du ett eller flera projekt samtidigt.

Då vi hjälper våra kunder i hela landet inkluderar tjänsten resor, men då arbetsledarna sköter det mesta av den vardagliga driften innebär dina resor sällan övernattningar.

Vem är du?

Vi söker dig som har en god kunskap om hela byggprocessen - en kunskap baserad på praktisk erfarenhet. Du som söker har minst 3 års erfarenhet av liknande roll där du arbetat som exempelvis kalkylingenjör, entreprenadingenjör eller projektchef. Det är naturligtvis även intressant om du har erfarenhet av att arbeta i produktion som tex platschef eller senior arbetsledare. En byggnadsteknisk utbildning på högskole- och/eller KY-nivå är det meriterande, dock inget krav. Kanske arbetar du idag på en större firma och känner att du saknar helhetsansvaret samt möjligheten att påverka? Kanske jobbar du på en mindre firma inom något av de områden vi nämner ovan, men känner att du är redo för en mer övergripande roll?

Vi söker dig som har en naturlig passion och ett självklart engagemang i ditt arbete. Du är drivande, positiv och har en god samarbetsförmåga. Du har ordning och reda i dina projekt och gillar att arbeta med flera parallella processer samtidigt. Vidare förutsätter vi att du har goda datakunskaper i kombination med en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Det är också viktigt att du innehar B-körkort för denna tjänst.

Om verksamheten

Vi är ett företag som över tid har lyckats expandera framgångsrikt och har idag ca 80 medarbetare som i huvudsak sysslar med bygg- och montageentreprenader. Vi säkerställer helhetslösningar för er som söker hjälp med bland annat montage av betong- och stålprefabricerade element, stomkomplettering, fasadarbeten, takarbete, fönsterbyte eller badrumsrenovering. Vi hjälper er med allt, från lagning av hål till större projekt, för fastighetsägare! Med stor kunskap och lång erfarenhet ser vi till att finna de lösningar som underlättar ert arbete efter era behov.

Genom åren har vi lyckats få förtroende och nöje att få utföra olika uppdrag åt Sveriges ledande aktörer på marknaden, vilket har resulterat i blomstrande och fortlöpande samarbete. Vår strävan är att kontinuerligt vara uppdaterade när det gäller både de kompetenser och utbildningar som hög kvalité på utfört arbete kräver.

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Poolia och all inital kontakt gällande tjänsten sker via dem. Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag varför vi ber er att skicka in er ansökan snarast.

Källa:

124 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten