In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Junior Byggnadsingenjör - Stålhallar och Handelsplatser

Byggsystem Öresund Skåne

Är du en duktig och driven byggnadsingenjör som vill få chansen arbeta och utvecklas på ett stabilt och framgångsrikt företag? Kolla hit! Sök tjänsten som Junior Byggnadsingenjör på Byggsystem Öresund redan idag!

Arbetsutppgifter

Byggsystem Öresund är ett familjeägt byggbolag med fokus på stålhallar (nyckelfärdiga butiks-, industri-, och lagerlokaler). Till skillnad från de flesta andra lite mindre aktörer äger vi själva hela processen och agerar själva såväl byggherrar som byggare. På så sätt har vi kontroll över vårt eget öde - och vi har mycket roligare! Som junior byggingenjör på Byggsystem Öresund kommer du in i ett gäng där vi tillsammans ansvarar för hela processen från tomt till färdig byggnad. Initialt tänker vi oss att du, tillsammans med våra andra byggnadsingenjörer, ges ansvar för konstruktionsritningarna för våra stålhallar. Då en del av byggandet görs av underentreprenörer skapar du inte konstruktionsritningar från grunden, utan ditt fokus ligger i första hand på att säkerställa att olika konstruktionsritningarna går att använda i praktiken. Därutöver finns det en hel del arbete med samordning, planering, inköp, kontakt med myndigheter. När och om du känner dig redo för det kan du även få ett mer övergripande projektansvar. Sammanfattningsvis kan man säga att du jobbar väldigt brett och att vi till viss del kan anpassa rollen efter dina förkunskaper och ambitioner. Tanken med uppdraget är att du ska skolas in i rollen som byggingenjör, där du successivt kommer att ansvara över projekten .

Kvalifikationer

Just nu letar vi efter dig som är nyexaminerad ingenjör (universitets- eller högskolenivå) med en byggteknisk inriktning. Att ha tidigare arbetskompetens inom området är självklart meriterande, särskilt meriterande om det har varit med inriktning mot stålhallar eller andra stora byggnationer. Dock är det ens personliga egenskaper som vi lägger stor vikt på i denna rekryteringsprocess. Vi vet av erfarenhet att rätt personer brukar trivas hos oss- så vi söker dig som vill arbeta långsiktigt och utvecklas tillsammans med oss. Som person är du mångsidig, orädd och nyfiken. Du strävar mot en bred, omväxlande roll snarare än att bli specialist inom ett smalt område. Givetvis har du, som vi, ett gediget byggtekniskt intresse i botten.

Om byggsystem öresund

Byggsystem Öresund uppför nyckelfärdiga butiks-, industri- och lagerlokaler. Med expertis inom allt från projektering till byggnation kan vi erbjuda våra kunder fullskaliga totalentreprenader av högsta kvalitet till marknadens mest konkurrensmässiga priser. Byggsystem Öresund är en del av en familjeägd koncern som bland annat exploaterar handelsområden. Företaget, som har sitt säte i nya, fina lokaler i Malmö, är inne i en mycket intressant fas med många spännande projekt i sin pipeline.

Källa:

409 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten