In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Junior utvecklare till Göteborg

Capgemini Göteborg

Som Junior Utvecklare på Capgemini kommer du vara en del av ett högpresterande och agilt utvecklingsteam som arbetar med spännande lösningar för våra kunder. Du kommer att arbeta i framkant gällande testdriven utveckling och clean coding. Du blir coachad av mer seniora kollegor och kommer vara delaktig i alla utvecklingsfaser, från kravanalys och design till utveckling, test och leverans.

Tillsammans med dina teammedlemmar arbetar du i större projekt och åtaganden vilket främjar dina möjligheter att utvecklas inom Capgemini samt att du få vara en del av ett större sammanhang. Genom vår marknadsposition kan vi erbjuda dig nyskapande och framåtsträvande projekt för några av Sveriges mest framgångsrika företag.
I rollen kommer du fokusera på våra lokala kunder i regionen. Du rapporterar till en av våra teamchefer och utgår från vårt kontor på Grafiska vägen i Göteborg.

Vi söker dig som är i början av din karriär och vill växa inom utveckling och tillsammans med ett team göra skillnad för våra kunder. Vi ser även att du har:
  • Erfarenhet från programmering, gärna inom från ASP.NET eller Java
  • Viljan att arbeta agilt i testdrivna och globala team
  • Relevant akademisk utbildning
  • Intresse för relevanta tekniker och ramverk som tex. Azure, AWS, Cosmos DB, REST APIs, Serverless, DevOps, Kubernetes, Docker, Openshift, REST, SLF4J, JSON, JMS, Node.js, Hibernate, SQL, NoSQL, JUnit eller Maven
Som person räds du inte nya utmaningar och trivs med att arbeta i team med mycket frihet under ansvar. Du pratar och skriver engelska och svenska obehindrat. Utöver detta drivs av att arbeta med moderna ramverk, metoder och verktyg inom utveckling, har du även ett "andra" utvecklingsspråk är det meriterande.

Capgemini är en lyhörd organisation som månar om dig som individ och låter dig utvecklas både inom din roll och som person. Vår viktigaste tillgång är våra konsulter och tillsammans kan vi göra skillnad hos våra kunder!
Hos oss är utbildning och vidareutveckling en självklarhet. Vi har en tydlig kompetensutvecklingsmodell som i kombination med utbildningar, certifieringar och projekterfarenhet gör att du tar dig vidare i din karriär hos oss.
På Capgemini arbetar vi globala team där respekt, mångfald och inkludering är viktigt för allas välbefinnande samt för att vidareutvecklas genom att dela expertis och erfarenhet. En sund balans mellan arbetsliv och privatliv ser vi som ett måste för att kunna leverera bästa möjliga värde till våra kunder.
Är du nyfiken på vår kultur och livet på Capgemini? #LifeAtCapgemini visar hur våra värderingar lever inom vår globala organisation. Följ också capgeminise på instagram för att få en inblick i vår vardag.

Urval sker löpande. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna Maria Lidgren, Recruitment & Employer Branding Region West, på maria.lidgren@capgemini.com

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Som en global ledare inom konsult- och teknisktjänster samt digital transformation ligger Capgemini i innovationens framkant. Vi möter därmed våra kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med 50 års erfarenhet och en gedigen branschspecifik kompetens gör vi det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom ett brett spann av tjänster, från strategiarbete till drift- och förvaltningsuppdrag. Vi sätter människorna i fokus och drivs framåt av övertygelsen att med teknik realiserad affärsnytta åstadkoms av människor. Capgemini är multikulturellt med 200 000 anställda i över 40 länder. 2017 omsatte Capgemini 12,8 miljarder euro.
Besök oss på www.capgemini.com. People matter, results count

Källa:

121 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten