In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Scrum master / Agile coach

Capgemini Stockholm

Vi söker dig som vill arbeta med att stötta och coacha dina teammedlemmar för att leverera bästa möjliga lösning till våra kunder genom agila metoder och principer. Du trivs med att vara spindeln i nätet, får rätt saker att hända och är duktig på att skapa goda samarbetsytor.
Du kommer att ges möjlighet att leda, coacha och stötta ditt team och kund inom olika typer av agila IT projekt, och därigenom förverkliga bästa möjliga lösningar. I ditt agila ledarskap är du ständigt förbättringsfokuserad och har ett stort fokus på att leverera affärsnytta.
I ditt agila ledarskap är du van vid att avlägsna hinder för teamet, facilitera möten och skapa tidsplaner. Du kommunicerar både internt i teamet samt externt med kunder och andra stakeholders samt sätter grunden för den agila strukturen i projektet.
På Capgemini kommer du att leda och stötta våra stora och globala kunder inom digitala områden vad gäller att minimera kostnader, ökad effektivitet och flexibilitet samt att skapa konkurrensfördelar. Genom vår marknadsposition kan vi erbjuda dig att arbeta inom olika branscher där du får driva nyskapande projekt för några av Sveriges mest framgångsrika företag.

Vi söker dig som har erfarenhet inom agilt ledarskap som exempelvis Scrum master, Agil coach eller Product owner. Du är van vid att arbeta enligt Scrums principer i agila IT projekt. Du är utåtriktad med stort engagemang och drivs av att arbeta i team i en organisation med högt i tak. Du har en relevant akademisk utbildning och är certifierad inom Scrum/SAFe.
Utöver detta är du som person lyhörd, kommunikativ och kommunicerar obehindrat på engelska.
Andra meriterande kvalifikationer är erfarenhet från CMS, CRM, E-handelsplattformar, t.ex. Tridion, Sitecore, Adobe, Hybris eller Salesforce.

Capgemini är en lyhörd organisation som månar om dig som individ och låter dig utvecklas både inom din roll och som person. Vill du fördjupa dig inom ett visst område eller växa in i en ny roll? Vi har en tydlig kompetensutvecklingsmodell som i kombination med utbildningar, certifieringar och projekterfarenhet gör att du tar dig vidare i din karriär hos oss.

På Capgemini arbetar vi ett team där respekt, mångfald och inkludering är viktigt för allas välbefinnande. En sund balans mellan arbetsliv och privatliv ser vi som en självklarhet för att leverera bästa möjliga värde till våra kunder.

Är du nyfiken på vår kultur och livet på Capgemini? #LifeAtCapgemini visar hur våra värderingar lever inom vår globala organisation. Följ också capgeminise på instagram för att få en inblick i vår vardag.

Urval sker löpande. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna Anna Karlsson, Recruitment Region West, på anna.karlsson@capgemini.com

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Som en global ledare inom konsult- och tekniktjänster och digital transformation ligger Capgemini i framkant av innovation för att bemöta sina kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med hjälp av sitt 50-åriga arv och gedigna branschspecifika kompetens gör Capgemini det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom en rad olika tjänster, från strategi till operation. Capgemini sätter människorna i fokus och drivs framåt av övertygelsen att teknikens affärsvärde kommer från och genom människor. Bolaget är multikulturellt med 200 000 anställda i över 40 länder. 2017 redovisade Capgemini globala intäkter på 12,8 miljarder euro.

Besök oss på www.capgemini.com. People matter, results count.

Källa:

121 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten