In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Teknisk Förvaltare till Castellum i Malmö

Castellum Ab Skåne

Castellum är ett expansivt företag där nytänkande är en naturlig del av vardagen. Vi har bestämt oss för att ligga i framkant, så hos oss är du med och driver utvecklingen framåt. Du kommer att få folk att må bättre, trivas bättre och prestera bättre - och du kommer att få vara med och rita om kartan på hur en arbetsplats ska se ut och fungera. Vi är stolta över det som ”sitter i väggarna” hos oss, det som påverkar hur vi är mot kunder, mot varandra och mot omvärlden - Castellumandan.

I Malmö är vi ett team av drivna medarbetare med ett tätt samarbete och god stämning. Vi erbjuder en tjänst där du växer tillsammans med oss och är med och skapar framtiden genom vår vision - En värd bortom det förväntade. Vill du vara med på vår gemensamma resa?

Om tjänsten

Som teknisk förvaltare hos Castellum Öresund kommer du att arbeta med att säkerställa en effektiv teknisk förvaltning i våra befintliga fastigheter. Vi har en bred kundbas, både vad gäller företagens storlek och verksamhet, och du kommer att bidra till lönsamhet och nöjda kunder. Rollen kräver att du utvecklar en mycket god teknisk kunskap om fastighetsbeståndet inom affärsområdet Malmö och du kommer att utföra arbete direkt kopplat till drift- och underhållsplanering samt hyresgästanpassningar. Du utgår från vårt kontor i Malmö och rapporterar till affärsområdeschefen.

Arbetsuppgifter
 • Säkerställa kostnadseffektiv och kvalitativ drift samt säkra att fastigheter lever upp till energi- och miljökrav.
 • Ta fram långsiktiga underhållsplaner samt investeringsunderlag för energibesparande åtgärder och ansvara för måluppföljning samt att nödvändiga åtgärder tas.
 • Ta fram beslutsunderlag och kostnadskalkyler samt sköta upphandlingar och omförhandlingar av avtal kopplat till drift, energi, miljö, underhåll, investeringar och hyresgästanpassningar.
 • Ansvara för att genomföra hyresgästanpassningar tillsammans med förvaltningsansvariga.
 • Vara ansvarig för energiuppföljning i systemet Momentum samt ansvarig för Fastwebb.
 • Fungera som tekniskt stöd till förvaltningsorganisationen.
Kvalifikationer
 • Universitetsutbildning med teknisk alternativt ekonomisk inriktning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Branschkompetens inom förvaltning eller uthyrning och kunskap om kommersiella fastigheter.
 • Kunskap inom fastighetsekonomi, avtals- och entreprenadjuridik.
 • God förhandlingsvana.
 • Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som engelska.
 • B-körkort och tillgång till bil.
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som teknisk förvaltare behöver du ha ett intresse för både teknik och ekonomi där du analyserar data och planerar för projekt som ger en långsiktig driftoptimering. Du är drivande, van att ta egna initiativ och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Då tjänsten ställer höga krav på förståelse för kundens behov behöver du vara en trygg person med hög servicekänsla och ett utpräglat sinne för affärsmannaskap. Det krävs att du har en hög social kompetens då du i din roll kommer du ha mycket externa kontakter med kunder och entreprenörer. Arbetet kräver en stor flexibilitet och stresstålighet, då man måste vara skicklig på att hantera många uppgifter parallellt, samtidigt som struktur och god förmåga att organisera ditt arbete är av största vikt.

Ansökan

Passar du in på beskrivningen ovan så vill vi gärna komma i kontakt med dig. Ansök genom att trycka på ”Sök tjänst” och ladda upp CV och personligt brev.

Sista ansökningsdag är 2018-06-06, dock tillämpar vi löpande urval så vänta inte med att ansöka! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. Vid frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta ansvarig rekryterare Patricia Key på mail patricia.key@roirekrytering.se eller 0704-85 19 84.

Vid specifika frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Gamner, Affärsområdeschef Castellum Malmö, på erik.gamner@castellum.se eller 040-38 37 50.

Om oss

Castellum är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag med ett fastighetsvärde på 76 miljarder kronor. Du möter oss i starka tillväxtregioner i Sverige och i Danmark. Vi hyr ut lokaler i kommersiella fastigheter och driver vår verksamhet genom 20 affärsområden med drygt 400 medarbetare. Vi ser styrkan i att vara stora; det ger både våra kunder och våra ägare trygghet. Det ger oss dessutom resurser att inte bara utveckla våra fastigheter utan också bidra till hela städers och regioners utveckling. Men vi ser samtidigt styrkan i att vara liten. Att kunna bemöta våra kunder med närhet, kunskap om den lokala marknaden, korta beslutsvägar och inte minst ett personligt engagemang.

I region Öresund finns vi i Lund, Malmö, Helsingborg och Köpenhamn. Genom vår decentraliserade organisation säkerställs god kunskap om varje lokal marknad, nära relationer till kunderna och stor förståelse för deras verksamheter. Vi vet att affärer görs mellan människor och i dialog med kunderna skapas anpassade lösningar som ökar trivsel, effektivitet, lönsamhet och arbetsglädje.
Läs mer om oss och våra fastigheter på www.castellum.se.

Källa:

364 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten