In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Affärsutvecklare Lager & Logistik till Castellum Öresund

- Castellum Skåne

Castellum är ett expansivt företag med hög kompetens, korta beslutsvägar, stort driv och engagerade medarbetare. Vi värdesätter att ha roligt tillsammans och tror att människan utvecklas med uppgifter och förtroende. Vi lever efter värdeord i form av fyra P:n; vi ska vara personliga, passionerade, proaktiva och pålitliga. Castellum har ett uttalat fokus på människor. Det är mellan människor som affären görs, det är där relationen skapas. För Castellum är det också viktigt att vara en samhällsbyggare, ta position i olika städer, vara med och synas framåt, ta ansvar för att bygga samhället och få det att blomstra.

Vi söker nu en Affärsutvecklare Lager & Logistik till Castellum Öresund.

Det här är en spännande och nyetablerad roll där du kommer att bygga upp och driva Castellum Öresunds utveckling och regionala marknadsbearbetning inom området Lager och Logistik. Genom din grundläggande förståelse för smarta genomtänkta logistiklösningar tillsammans med ditt nytänk kommer du att skapa affärer både genom nyproduktionsprojekt men också genom omställning av befintliga fastigheter. Detta gör du genom att ta fram kvalitativa förslag och lösningar till kund, baserade på behovsanalys, lagerhållning och logistikberäkningar. Dessa ligger till grund i ditt arbete vad gäller sälj och marknadsbearbetning av lager- och logistiklösningar för Öresundsregionen. I nära samarbete med förvaltningen på respektive ort, arbetar du även med uthyrning av lokaler som lämpar sig för lager och logistik.

Som en del av din roll kommer du att arbeta med affärs- och projektutveckling för nya lager och logistikfastigheter. Inom ramarna för detta skapar du och driver projekt från start till slut, vilket innefattar allt från att hitta mark- och fastighetsförvärv, initiera detaljplaner och exploateringsfrågor, idé, kalkyl, framtagande av beslutsunderlag samt beställning/upphandling av projekt, till att upprätta konsultavtal, exploateringsavtal och andra väsentliga avtal, samt uppföljning.

För att lyckas i ditt uppdrag håller du dig uppdaterad om omvärlden via seminarier och relevanta nätverk.

I din roll kommer du att verka i nära samarbete med regionens olika affärsområde samt med projektutvecklingsteamet. Vidare arbetar du nära Castellums Chef Lager & Logistik i affärs- och strategifrågor.

Erfarenhet och kunskap
Vi söker dig som har teknisk alternativt ekonomisk universitetsutbildning eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet.

Du har flera års erfarenhet från kvalificerade logistik och lagerhållningsroller och kan området. Det här är ett område du brinner för, varför du är både påläst och nytänkande inom detta.

Du har troligen minst några års erfarenhet från marknads/kundbearbetning och försäljning.

Det är ett plus om du har erfarenhet av affärsmässiga frågeställningar kopplat till fastighets- och projektutvecklingsprojekt, men det är inte något måste, då vi besitter denna kompetens redan. Kanske har du kunskap om kommunalt beslutsfattande, plan- och exploateringsfrågor. Men saknar du detta, är det något du kommer att utveckla under resans gång.

Du har god förhandlingsvana och talar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Dina egenskaper
För att lyckas i rollen är det viktigt att du är social i grunden. Du trivs med och är duktig på att bygga relationer. Vidare är du som person självständig, proaktiv och drivande, men samtidigt prestigelös. Du har lätt för att samarbeta både innanför och utanför det närmaste teamet. Du är målinriktad med ett gott affärssinne och gillar att vara operativ på flera nivåer och inkluderad i affärer. Du är också nyfiken och lösningsorienterad samt fokuserad på goda resultat.

Övrigt
Körkort B

Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med ROI Rekrytering. Du söker tjänsten via länken ”Sök Tjänst”. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

För frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Johanna Isberg, 0705-84 33 83, johanna.isberg@roirekrytering.se. Alla kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Källa:

117 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten