In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Drivna ekonomiassistenter till Caverion

Caverion Stockholm

Trivs du i en koordinerande roll och söker en ny utmaning? Vi söker nu en driven och strukturerad ekonomiassistent på heltid till Caverions supportkontor på Kungsholmen. Detta är ett konsultuppdrag som förväntas starta så snart som möjligt och löper på tillsvidare, för rätt person kan möjlighet finnas till anställning.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför gärna in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Tjänsten som ekonomiassistent innebär främst arbete med att administrera och säkerställa korrekt fakturering till Caverions kunder. Rollen är omväxlande och innebär många kundkontakter, både internt och externt. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:
 • Fakturering
 • Kundkontakter
 • Fakturagenomgång med kunder
 • Kommunikation med servicechefer angående attest på leverantörsfakturor och tidrapporter samt korrigering av felreferenser
 • Kvalitetsgranskning av fakturaunderlag t ex innehåll och text på fakturan
 • Bevaka status på serviceordrar
Andra sedvanliga arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning kommer också förekomma och du kommer även att fungera som ett stöd till kollegor på andra funktioner på avdelningen. Största delen av fakturaflödet sker elektroniskt i SAP.

Vem är du?
 • Gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning, eftergymnasial utbildning är meriterande.
 • Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och trivs med ett arbete som innefattar både ekonomi och administration.
 • Gärna erfarenhet av FM-branschen eller entreprenadbranschen.
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska både muntligt och skriftligt.
 • Har någon form av systemvana, meriterande med erfarenhet av SAP.
Som person är du strukturerad och har förmågan att arbeta och bidra i team, trivas i en föränderlig miljö, ansvarstagande och självständig. Du är prestigelös och hjälper till där det behövs. Du kommer snabbt in i nya arbetsuppgifter samt är nyfiken och vill gärna lära dig mer och utvecklas inom ekonomi. Du har även förmågan att arbeta proaktivt och vara lösningsorienterad. Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta i stora komplexa företag och kan hantera både intern och extern kommunikation på ett effektivt sätt.

Om verksamheten

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2017 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 16.000 anställda inom 10 länder i norra och centrala Europa.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på omkring 80 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför gärna in din ansökan redan idag!

Källa:

245 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten