In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Kyltekniker, Caverion - Ronneby

Caverion Blekinge

Till vår filial i Ronneby söker vi nu en ansvarsfull och driven Kyltekniker som vill utvecklas och växa med oss. Du kan också utgå från Karlshamn eller Sölvesborg. Enheten som idag består av 10 personer har lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom kyla, el, ventilation, VS och säkerhet. Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete med varandra.

Arbetsuppgifter
Som Kyltekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer också att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

För att arbeta som Kyltekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

Som Kyltekniker på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även
 • Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
 • Uppföljning och återrapportering
 • Planering av eget arbete
 • Utföra tekniska serviceuppdrag
Kompetens
 • Inneha giltigt kylcertifikat
 • VVS- och fastighetsprogrammet eller annan relevant utbildning
 • Kunskaper inom styr & regler, ventilation och el
 • Flerårig erfarenhet från arbetsuppgifter inom området
 • Meriterande att kunna löda och ha lödcertifikat
 • Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
 • Meriterande med kunskaper inom OVK och El behörighet
 • Meriterade att kunna läsa ritningar
 • Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad
 • B-körkort
Varför Caverion?

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2018 cirka 2.2 miljarder euro och har omkring 15.000 anställda inom 10 länder i norra och centrala Europa.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

Kontakt & Ansökan
Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga, kontakta ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander, tel. 0730- 81 74 04 eller mail lisbeth.m.hulander@caverion.com alt. Servicechef Thomas Persson tel. 0708-85 2504 mail thomas.persson@caverion.com

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senast den 31 oktober 2019!
OBS: Skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag,

Välkommen med din ansökan

Källa:

258 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten