In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Dialyssköterska till Malmö

Centric Care Skåne län

Om uppdraget

Är du dialyssköterska eller sjuksköterska med erfarenhet av Dialys?
Nu söker Dialysmottagningen i Malmö dig.
Behov från v 25-35, dag- och kvällstjänst.

Vi står för boende och resa vid behov

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vården och socialt arbete för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Örebro.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
Välkommen!

Din profil

Grundutbildad sjuksköterska med erfarenhet av dialysvård

Kontaktperson(er)

Sofie Olsson 072-5982201

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Malmö

Källa:

1170 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten