In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

ICT-tekniker inom Infrastruktur

Centric Professionals Ab Östergötland

Är du strukturerad och gillar stora system? Trivs du i en bred miljö och att arbeta både individuellt och i grupp?
Centric letar nu efter en ICT-tekniker (informations- och kommunikationstekniker) inom området Facility Infrastructure för uppdrag hos vår kund placerad i Linköping.

Arbetsuppgifter
Som ICT-tekniker är syftet med rollen att kontinuerligt konvertera krav från verksamheten till en kostnadseffektiv lösning som överensstämmer med principer och riktlinjer och interagerar med interna intressenter för att tillhandahålla lösningar. Denna roll kommer att fokusera på anläggningsinfrastruktur som kraft, kyla, datanät och relaterade tjänster.

Din profil
För att passa för denna roll är det bra om du har tidigare arbetserfarenhet med datahallar med vana av att installera serverrack eller utfört generellt underhåll. Du behöver vara nyfiken samt resultatorienterad och ha viljan att lära dig och utvecklas vidare. Som person är du analytisk och noggrann i ditt arbete och att föra dokumentation och följa processer ses som naturligt för dig.
Dina kompetenser
  • Akademisk examen eller motsvarande erfarenhet
  • Bra kunskaper eller stort intresse av kraft, kyla och infrastruktur för datahallar
  • Utmärkt skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga på engelska och svenska
  • Van vid Office-paketet
  • Öppen för att lära dig nya områden och teknologier
  • Applicera kompetens och teknik
  • Förmåga att se hela bilden och fokusera på viktiga detaljer på ett pragmatiskt och resultatorienterat sätt.
Är du bekant med DCIM eller Python är det ett stort plus.
Låter det spännande och känns som något för dig? Ansök till tjänsten så pratar vi vidare om det.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.
Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

OBS!
På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta här kommer får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd - ja, då får du skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.
Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Kim Dalhammer på tfn: 0734-159360 eller kim.dalhammer@centric.eu.

Källa:

230 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten