In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Installationstekniker till IT-bolag

Centric Professionals Ab Göteborg

Är du i din början av din karriär och vill arbeta för ett av de större IT-bolagen i Göteborgsområdet? Vi söker nu en installationstekniker till en av våra kunder.

Arbetsuppgifter
Uppdraget kommer innebära att leverera IT-utrustning till företagets användare för större verksamheter i regionen. Du kommer installera utrustningen på användarens skrivbord och säkerställa att den nya utrustningen fungerar som den ska för användaren. Dessutom kommer du plocka med den gamla utrustningen och leverera tillbaka den till kontoret.

Uppdraget är ett projekt på minst 3 månader, med arbetstid mellan 8 och 17.

Din profil
Den person som eftersöks har runt 1-2 års erfarenhet av support eller helpdesk. I övrigt bör du ha en god social förmåga och servicekänsla eftersom arbetet kommer innebära mycket nya möten med människor. Du är också en arbetsmyra som inte är rädd för att kavla upp ärmarna och göra det där lilla extra. Tjänsten kommer innebära mycket bilåkande och körkort är således ett krav.

Det finns stor chans att projektet blir förlängt och för rätt person finns det dessutom goda möjligheter att fortsätta som konsult hos Centric.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansökningar behandlas löpande så tveka inte att registrera din ansökan redan idag!

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.
Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

OBS!
På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. Du får redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Agnes Janson på tfn: 0734-159393 eller agnes.janson@centric.eu.

Centric är ett IT-företag med över 370 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Källa:

148 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten