In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

SCCM-tekniker

Centric Professionals Ab Skåne

Lever du för SCCM och behöver en ny utmaning? Just nu söker Centric en erfaren IT-tekniker inom SCCM för uppdrag ute hos kund.

Placering
: Malmö

Start
: Omgående

Arbetsuppgifter

Som SCCM-tekniker kommer du främst att arbeta med klienthantering inom hård- och mjukvara, det gäller både klassiska programvaror men även mer nischade programvaror för olika kunders behov. Du kommer ansvara för att effektivisera hanteringen av servrar, arbetsstationer och programvaror. Då den största delen av arbetet kommer genomföras i SCCM, Active Directory och filsystem är det viktigt att du har erfarenhet av det.

Din profil
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men även vana av större driftmiljöer. Ett stort plus är om du har erfarenhet av applikationspaketering. Microsoftcertifieringar inom SCCM är meriterande men inte ett krav. Vidare är du självgående, stresstålig och strukturerad.

Då du i flera fall kommer ha en direktkontakt med användaren så uttrycker du dig obehindrat på både svenska och engelska.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med positiva och engagerade IT-filurer, så registrera din ansökan redan idag! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Marcus Tanninen på telefon 0734-159381 eller marcus.tanninen@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric är ett IT-företag med över 300 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister, förmedling av specialister, rekrytering och outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in, anställa eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, konsult, IT-konsult, support, supporttekniker, support-tekniker, SCCM, SCCM-tekniker, servicedesk, consultant, IT technician, Malmö

Källa:

34 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten