In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Sales Engineer till gröna CG Drives & Automation

Cg Drives & Automation Skåne

Älskar du försäljning, relationsbyggande och att hjälpa kunden till bästa möjliga lösning? Har du tidigare säljerfarenhet av tekniska produkter och söker en roll där du får representera produkter inom green tech med fokus på energibesparing? Perfekt! Hos oss får du chansen att arbeta med försäljning i en global koncern med de musklerna som det innebär, men samtidigt med en stark lokal förankring och familjär företagskultur. Välkommen till oss på CG Drives & Automation i Helsingborg!

Om tjänsten

Som Sales Engineer hos oss utgår du från vårt huvudkontor i Helsingborg och ansvarar för region Syd inkluderat Skåne, Blekinge, Småland upp till Stockholm. Du kommer även att besöka kunder i övriga landet och Norden.

Vi har en bred kundbas och du får i denna roll möjlighet att hjälpa slutförbrukare och maskintillverkare inom flertalet industrier såsom vatten/avlopp, papper & massa, stål och energi. Vi erbjuder produkter och lösningar för att styra och övervaka elmotorer för energieffektiva och säkra processer, och hjälper våra kunder med standardprodukter såväl som kundanpassade lösningar - allt efter kundens behov.

Vår kultur präglas av en hjälpsamhet och välvilja där vi tillsammans löser utmaningar. Våra kärnvärden är Imagination, Individual, Integrity.

Arbetsuppgifter

Som Sales Engineer hos oss har du en fri roll där du ansvarar för att driva och utveckla försäljningen på ditt distrikt. Försäljningen sker genom att både öka försäljning på våra befintliga kunder såväl som att ta in nya kunder.

I denna roll kommer du till exempel att:
  • Identifiera prospekts
  • Boka möten och genomföra kundbesök och hos nya såväl som befintliga kunder
  • Kundanpassa lösningsförslag, lämna offert samt uppföljning av dessa
  • Ta ansvar för att leverera gentemot din säljbudget
Vi är måna om att du har rätt förutsättningar att kunna fokusera dedikerat på försäljningen i din roll. Till din hjälp har du därför kunniga projektingenjörer och servicemedarbetare tillhands som bistår dig i komplexare tekniska frågor på kundmöten, samt kollegor på innesälj som kan avlasta med orderadministration. Ditt fokus är att hålla hög aktivitet hos kund, säkra orders och att hjälpa kunder till rätt lösning!

För att kunna vägleda kunderna på rätt sätt i val av produkt och anpassade lösningar kommer du att få en gedigen introduktion där du lär känna både våra produkter och olika avdelningar väl.

Detta är en perfekt roll för dig som trivs att få agera med stor frihet och handlingsutrymme, som är aktiv och tycker om att ha kontakt med kunder samt uppskattar att vara omgiven av kunniga och kompetenta kollegor. För rätt person finns möjligheter att utvecklas med oss i takt med att vi växer - din ambition styr din utveckling hos oss!

Vi söker dig som
  • Har en teknisk utbildningsbakgrund
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet från en försäljningsroll med tekniskt fokus (automationsbranschen är ett plus men inget krav)
  • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska
  • B-körkort
  • Trivs med att vara aktiv och hålla hög aktivitet hos kund och älskar att göra affärer!
Vi söker dig som tycker om att arbeta efter uppsatta mål och är självgående. Ditt eget driv blir en framgångsfaktor i denna roll och du tar ansvar för att nå din budget och utveckla kundbasen. Vi lovar att hjälpa dig längs vägen!

Som säljare är du relationsskapande och affärsmässig. För att trivas hos oss söker vi vidare dig som har god samarbetsförmåga och bidrar till vår redan goda stämning.

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i formuläret. Vi ser fram emot din ansökan snarast möjligt, dock senast 2019-04-15.

Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta rekryteringskonsult Jonna Warnerbring (jonna.warnerbring@roirekrytering.se / +46707956090).

Observera att vi tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Om oss

CG Drives & Automation, tidigare Emotron, är ett green tech företag som utvecklar produkter och lösningar för att styra och övervaka elmotorer för energieffektiva och säkra processer. Vår expertis omfattar pumpar, fläktar, kompressorer, blåsmaskiner, kranar, krossar, centrifuger, kvarnar, blandare, transportörer, sågar, hissar etc.

CG Drives & Automation har 240 medarbetare i Sverige, Tyskland, Nederländerna och Indien. Vårt huvudkontor ligger i Helsingborg, där också vår produktions- och testanläggning finns, och vi har en omsättning på ca 500 MSEK. Vi är del av CG som är en ledande global aktör som ligger i framkant när det gäller hantering och tillämpning av elektrisk energi.

Läs gärna mer om oss här.

Källa:

123 dagar sedan

Sök jobb
Tillbaka till sökresultaten