In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Regional Area Manager till Mälardalen

CityMail Sweden AB Stockholm

CityMail söker nu en Regional Area Manager i Mälardalen

Nu rekryterar vi en ny Regional Area Manager (RAM) till Mälardalen. Vi behöver dig som har ett affärsmässigt förhållningssätt då tjänsten innebär såväl resultat-, kvalitets- och personalansvar. Du som söker är en god kommunikatör, lojal och inte minst trygg i ditt ledarskap. Som RAM har du det strategiska ansvaret för leveranskapaciteten och utvecklingen för dina enheter inom regionen. Du ansvarar för att leda och följa upp dina Area Managers (AM) utifrån kvalitet, effektivitet och hållbarhet.

Detta är en tjänst där du får en värdefull möjlighet att utveckla ditt ledarskap och skapa ett hållbart arbetsklimat för dig och dina medarbetare. Du arbetar med långsiktig planering och får stort utrymme att påverka utvecklingen inom hela din region.

Arbetsuppgifter:
  • Utveckla, motivera och på ett strukturerat sätt leda AM till att uppnå de mål och nyckeltal som är framtagna
  • Leda verksamheten i regionen utifrån kvalitet, effektivitet och hållbarhet
  • Delta i Operations utvecklings- och ledningsarbete genom medverkan i OPL (Operativa Ledningsgruppen)
  • Tillsammans med Area Manager och stabsfunktionerna säkerställa att regionen uppfyller kraven på kvalitet och effektivitet samt arbetar systematiskt med hållbarhet utifrån aspekterna miljö, hälsa, säkerhet och arbetsmiljö
  • Leda arbetet i regional skyddskommitté samt driva regionala fackliga förhandlingar
Vi erbjuder

Det här är en tjänst där du får möjlighet att växa i ditt ledarskap och möjlighet att påverka, utveckla och bidra till företagets framgångar tillsammans med dina medarbetare i regionen liksom med dina chefskollegor i OP Ledning.

Kvalifikationer

För att lyckas i tjänsten behöver du ha följande kvalifikationer
  • Mycket goda ledaregenskaper och dokumenterad framgång i tidigare chefsroll (personalansvar, budgetansvar, arbetsmiljöansvar)
  • Högskole-/universitetsutbildning alternativt annan relevant utbildning inom ledarskap
  • Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift, är meriterande
Personliga egenskaper

I den här befattningen krävs att du är trygg i ditt ledarskap, har god självinsikt och är tydlig i din kommunikation. Du har en förmåga att arbeta strukturerat på egen hand men ser också ett stort värde i att samarbeta med företagets olika stabsfunktioner och RAM-kollegor för att bidra till företagets utveckling och lönsamhet. Du är lojal med företagets fattade beslut, policys och riktlinjer och du är flexibel i ditt sätt att hantera snabba omställningar i både arbetsinnehåll och miljö.

Ansökan

Vänligen inkom med din ansökan där du bifogar ett personligt brev. Vi vill att du i din ansökan beskriver dina kompetenser och motiverar varför just du är kvalificerad för tjänsten. Sista ansökningsdag är den 29 februari. Intervjuer sker löpande.

Placering

Tjänsten utgår från Huvudkontoret i Stockholm, men kan även beroende på bostadsort, utgå från annan ort inom Mälardalen enligt överenskommelse.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar arbetspsykologiska tester i denna rekryteringsprocess.

Då resor ingår i tjänsten är körkort ett krav. Tjänstebil erbjuds.

Tillträdesdatum

Så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Kontakt

Vid frågor om tjänsten, kontakta COO Johan Bodare på telefon 070 789 78 32 alternativt epost

johan.bodare@citymail.se

Vid frågor om rekryteringsprocess, kontakta HR Business Partner Lina-Marie Sundgren på telefon 070 160 76 47 alternativt epost

lina-marie.sundgren@citymail.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Källa:

40 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten