In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

Robotingenjör

Codeq Ab Jönköping

Om tjänsten
Till en av våra kunder i Jönköpingsområdet söker vi nu en Robotingenjör.

Vi söker dig som är, eller är på väg att bli, en skicklig Robotingenjör. Tjänsten passar dig som trivs i en bred roll med varierande uppgifter, där du också har stora möjligheter att ansvara för hela processen från start till färdig installation. Du ingår i ett team med mångårig erfarenhet och kompetens inom automation.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Robotprogrammering
  • Maskinprojektering
  • Driftsättning
  • Delta i utvecklingsprojekt
Vi vill givetvis att du som söker gillar automation och teknikutmaningar. För att lyckas i rollen tror vi också att din utbildningsbakgrund riktar sig mot automation samt att du har några års yrkeserfarenhet som exempelvis: programmerare, automationstekniker eller servicetekniker. Vidare kräver arbetet att du har god kompetens inom felsökning och kan hantera teknisk engelska.

Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, noggrann och en duktig problemlösare som finner det berikande att arbeta i nära samarbete med andra. En viss del av arbetet utförs på plats hos kund vilket innebär att tjänsteresor är en naturlig del av rollen. Därför är det också viktigt att du på ett professionellt och affärsmässigt sätt kan hantera kundrelationer.

Arbetstid: Dagtid

Anställningsform: Tillsvidare

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Placeringsort: Jönköping

Tjänsten söker du på www.codeq.se senast 12 januari 2020. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Magnus Ryberg, 0370- 123 00.

Källa:

243 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten