In order to use the site you should be permit to use cookies by Sanoma and its partners. By continuing you agree to use cookies. More
Tillbaka till sökresultaten

It-konsult inom microsoft 365 till värdeskapande konsultbolag

Coligo Stockholm

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig, en IT-konsult som är redo att ta nästa steg i din personliga utveckling tillsammans med vår kund Coligo, ett värdeskapande konsultbolag som gör skillnad på marknaden!

Som IT-konsult hos Coligo är du en del utav ett prestigelöst, ambitiöst och naturligt framåtdrivande team om 15 kollegor, varav 13 st är konsulter. Du som IT-konsult är specialist inom Microsofts tjänster/produkter och arbetar ute hos dina kunder som användarexpert inom Microsofts olika produkter och inom konceptet "modern workplace".
Du hjälper dina kunder att reda ut de olika möjligheter som finns med tjänsterna fokuserat på Microsoft 365 - både med tekniska frågor, funderingar och faktiska arbetssätt utefter verksamhetens behov.
Du är med din spetskompetens kundens rådgivare vid implementation och strategiska frågor vid utrullning av Office 365. Du är vägleder även kunden vid konfiguration, optimering och anpassning av Office 365.

I rollen som Lösningsarkitekt arbetar du främst med ett stort uppdrag över tid, men för variation i ditt dagliga arbete samt för egen utveckling arbetar du även parallellt med mindre uppdrag. Du arbetar i vissa fall i team med dina kollegor ute hos kund, men främst självständigt ute hos kund. Du arbetar inte med någon direkt försäljning utav uppdrag, utan arbetar med återkommande välkända kunder som efter tidigare, mycket lyckade samarbeten med Coligo kontaktar er.

Kvalifikationer
  • Du har god kännedom om Microsofts produkter / Office 365 som plattform samt tillhörande produkter
  • Du har minst 3-5 års erfarenhet som IT-konsult, Lösningsarkitekt eller motsvarande
  • Du hanterar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Det är starkt meriterande om du har kännedom av exempelvis Google Apps eller andra branschmotsvarigheter till Microsoft
Personliga egenskaper

Som IT-konsult tror vi att du är en rådgivare ut i fingerspetsarna. Du trivs bäst i en nära dialog med dina dagliga kundkontakter och är inte rädd att styra skeppet mot framgång tillsammans med dina kunder. Vi tror därmed att du har en naturlig social och kommunikativ förmåga. Vidare tror vi att du som kollega och medarbetare gärna delar med dig av erfarenhet och kunskap vidare till ditt team. Självklart har du även ett stort personligt intresse till att konstant vidareutvecklas inom din profession.

Vad vår kund kan erbjuda

Hos vår kund Coligo står din utveckling inom ditt kompetensområde i absolut främsta fokus. Du som anställd hos Coligo får en individuellt utformad utvecklingsplan som du kontinuerligt följer upp med din närmsta chef. Här är du en del utav ett bolag som är en utav Microsofts guldpartners, vilken självklart innebär att hela bolaget årligen närvarar på Microsofts största konferens Ignite i USA. Däremellan erbjuds du interna workshops för att dela kunskap och om så önskas får du även möjlighet till att vara delaktig i andra events för kunskapshämtning.
Utöver detta erbjuds du ett generöst friskvårdsbidrag, tillgång till Benifys förmånsportal samt arbetstid med möjlighet till flextid och en rad andra förmåner.

Lön

Fast lön med generös provisionsmodell, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.
Skicka in din ansökan i Word-format snarast, behandling av ansökningar och intervjuer sker löpande.
Sökord: Teknisk konsult, Lösningsarkitekt, Arkitekt, Solution Architect, Architect, IT-konsult, IT, Konsult, Microsoft, Coligo, Office 365, IT-arkitekt, IT Architect

Källa:

152 dagar sedan

Sök jobb

Titta också på de här jobben:

Tillbaka till sökresultaten